Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Trochę to dziwne z tymi balkonami ale cóż pewnie taki urok tego miejsca ,chciałam jeszcze spytać czy jest w pobliżu jakiś sklepik gdzie można kupić powiedzmy najpotrzebniejsze rzeczy żeby nie wozić wszystkiego z domu, czy czajnik jest do dyspozycji kuracjuszy? pozdrawiam Grażka
Witam mam pytanie co do czasu zabiegów,w jakich godzinach się one odbwają i jak długo trwają dziennie ? Wiem już ze dobrze zabrać ze sobą czajnik,naczynia a żelazko tez, czy jest możliwość wyprasowania rzeczy osobistych. pozdrawiam Grażka
Dzień dobry.
W sobotę zakończyłam turnus w Danielu.
Ośrodek sam w sobie jest ok.wszystko jest na miejscu tzn.ćwiczenia zabiegi basen.Co do samych zabiegów mam kilka uwag....jak dla mnie za krótki jest czas wykonywania np.prądów,lasera,ultradźwięków.Słabo wyposażona salka do ćwiczeń mało piłek łóżek podwieszek...itp.
Basen jest na miejscu i kąpiele solankowe tylko że często jest zimna woda lub pompy solankowe nie działają.
Zabiegi są w godz.8,30 do 14.30
Na wielkie uznanie zasługują rehabilitanci.....naprawdę są na 5+
Czajnik jest na każdym korytarzu ,żelazko na recepcji
Pokoje....to zależy które wyremontowane a juz się proszą o kolejny remont. Sprzątane byle jak byle było....
Wielkim plusem ośrodka to posiłki urozmaicone ( nie licząć potartej rzodkiewki co dziennie) przez cały tyrnus nie powtórzył się obiad ani zupa.
Do miasta trzeba niestety iść kawałek drogi tak z 1,5km ale patrząc na to że i tak nie ma co robić popołudniami to warto.
Ogólnie pobyt swój uważam za udany