Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie wiem po co kwestionować coś co jest przyjemne Przytulania i Buzioli Nigdy Dość-dlaczego nie urozmaicać i nie uprzyjemniać sobie życia-jak jest...powód a szanować trzeba się zawsze
Andrzej, ja nic nie mam przeciwko Walentynkom. Przeczytałam jedynie dowcip Maryann i.....niestety nie obchodzę w tym roku Walentynek ani środy popielcowej
Proponuję przenieść Walentynki na co dzień .To chyba dobry pomysł Andrzeju . Co by nie było tak ....Facet woła dziś do żony Flanelciu, Flanelciu, zdziwieni ludzie pytają co to za imię , a on na to , jakie tam imię dzisiaj w Walentynki to Flanelciu a na co dzień ty szmato