Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
administrator pisze: 17 lut 2018 01:43
Andrzeju, czekałem cierpliwie aż Panie powiedzą sobie "dobranoc". Całość prac trwała jakieś 20 minut ale nie sądziłem, że akurat wtedy się zakradniesz gdy wszyscy śpią
Pozdrawiam nocnych marków.
Witam-dziękujemy za pozdrowienia,to rzeczywiście miałem pecha że trafiłem na te feralne 20-minut,Pozdrawiam Nocnych-Konserwujcie się i nie chorujcie
wiesniaczkaela pisze: 17 lut 2018 09:48
Po konserwanty musowo sięgnąć.Szkda ze mój pociąg w abarotna stronę ruszy,bo w iinnym wypadku bym przysnela i do Princusiowej piwniczki bym dotarła.Tak to jedynie jachty i ine dobra mi mogą zagrozić.Po kiego mi jacht jak sternika brak
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam konserwantów nie sięgnę bo nie mam...piwniczki,jachtem bym popływał-sternika mi nie potrza bo kiedyś w...młodości zrobiłem uprawnienia na motoro-wodnego-młodszego i tak już zostało-ach te...Wody i....wspomnienia