Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Słonko cudne te Twoje serwetki... Ja tak jak Nutka też przez jakiś czas haftowałam obrazki...Mam tego cały stos, a tylko jeden oprawiony .... jak mi się net poprawi to wstawię fotkę...
Dziękuję dziewczyny... w rzeczywistości naprawdę pięknie wygląda.. a ma 10 lat...3 miesiące go robiłam...ale moje koleżanki w pracy nie uwierzyły że to moje... po prostu dosyć "energiczna " osóbka ze mnie... więc się nie dziwię ...