Ok rozumiem ,że nie każdy lubi masyw ludzki,ale...
A ja bardzo chciałabym dostać do Kołobrzegu skierowanie w pełni sezonu jak i poza sezonem
Pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń dla każdego to co chce i lubi

masz racje , Kolobrzeg , to jak wczasy , ale nie dla każdego i nie dla każdego w miesiącach 500+ .Krzysio010 pisze: 21 lut 2018 13:31 Widzisz Kotek1972 finanse nie maja tu nic do rzeczy gdy masz skierowanie z NFZ-u. Wszystko zależy od szczęścia i kolejności zakwaterowania![]()
Jak czytam te śmieszne krytyczne komentarze, zwłaszcza ludzi którzy znają Sanatorium ze słyszenia, to mnie w dołku ściska. Malkontenci powinni pojechać do Sanatorium w Kamieniu Pomorskim, gdzie pokoje trzyosobowe i łazienki tylko na korytarzu a do morza 7km. Byłem , doświadczyłem i wiem, że Kołobrzeg to jak wczasy. To tyle tytułem wyjaśnienia. Czasem marzenia się spełniają![]()

Próbuj Atinko ze zwrotów , ja tak sobie wydzwoniłam w ub roku w listopadzie Posejdon . Wróciłam mega szczęśliwaAtina pisze: 22 lut 2018 07:51 Czytam ,czytam... "lato w Kołobrzegu to koszmar" ech chyba niegdybyście musieli zapłacić za 2-3 tygodnie powyżej 3 tys...to dopiero można nazwać "koszmarem"
![]()
Ok rozumiem ,że nie każdy lubi masyw ludzki,ale...
A ja bardzo chciałabym dostać do Kołobrzegu skierowanie w pełni sezonu jak i poza sezonema nie mam takiego "szczęścia"
aby kurować się w Bałtyku
Pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń dla każdego to co chce i lubi![]()

Oj Kotek .... nigdy nie chciałabym dostać skierowania na lipiec , lub sierpień .... dla mnie to nie byłaby wygrana , tylko kara