Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani .......przyszłam z basenu, weszłam na Ns i.... oczom nie wierzę
Uwielbiam Was wszystkich Poważnie....wcale nie żartuję
Nawet nie wiecie jak jest mi miło i jaka jestem szczęśliwa
Wręcz odjęło mi mowę ze szczęścia i nie wiem co mam Wam napisać
Serdecznie Wam dziękuje za piękne, miłe słowa. Dziękuję
Słoneczko Kochane
Życzę Ci w Dniu Urodzin
byś była uśmiechnięta w dniu tak ważnego święta.
Abyś mimo biegu lat, zawsze kochała cały świat.
Abyś duchem młoda była i nic sobie z problemów nie robiła
Jestem spóźniony Słoneczko Tym bardziej Serdeczne Życzenia-Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Spełnienia Marzeń Niech Ci się spełnią wszystkie Życzenia od Braci Forumowej BUZIOLE
By się spełniły Twoje życzenia, by się ziściły Twoje marzenia, by uśmiech często gościł na Twej twarzy, byś zdobyła w życiu szczyt swoich marzeń. Wszystko co chciałabyś by się zdarzyło, wszystko czego pragniesz by Twoim było