miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: forumowicz »

Nowicjusz1 pisze: 27 lut 2018 15:42 Pozdrawiam Wszystkich cieplutko. Spadam, bo zaczyna się robić tu niezbyt sympatycznie.

Zabrakło Ci argumentów?? A to szkoda bo z tego co wiem to kobiety lubią elokwentnych panów ;)
forumowicz

Zostaliśmy źle zrozumiani,ale bywa i tak,na forum niestety wolność i każdy pisze co chce, miłego dnia i wieczoru życzę!
forumowicz

No dobra daje wam spokój piszcie sobie o swoich podbojach. Bardzo przepraszam że wam zakłóciłam wasz cenny spokój :kwiat:
forumowicz

Oj kobiety,po co się obrażać,każdy ma inną urodę,inne wymagania,a czy nie wolno pisać ,co,kto się komu podoba?to już pozostawiam
forumowicz

Max pisze: 27 lut 2018 15:52 Na tym forum nie ma młodych ludzi wiekowo,są młodzi duchem,samopoczuciem, myślami,i tak trzymajcie, nie obrażajcie się na nikogo! 50 60 70 80 90 i 100 latkowie jesteście super! Trochę więcej wiary w siebie!

Gratuluję Max :D !!! Uratowałeś honor panów . Brawo!
Widzisz?? Lekcja się przydała :P
Panowie bierzcie przykład z Maxa
forumowicz

Haha wpis zniknął, coś pomieszało,chodzi mi o to żeby ludzie się kochali,a na forum nie dokuczali sobie, nie zawsze jeden rozumie drugiego,ale to nie powód do obrzucania błotem i nienawiści
forumowicz

Szkoda że już nie mogę usunąć swojego
forumowicz

Na tym forum są ludzie młodzi duchem,samopoczuciem, myślami,i tak trzymajcie, nie obrażajcie się na nikogo! 50 60 70 80 90 i 100 latkowie jesteście super! Trochę więcej wiary w siebie!
forumowicz

Max pisze: 27 lut 2018 16:02 Haha wpis zniknął, coś pomieszało,chodzi mi o to żeby ludzie się kochali,a na forum nie dokuczali sobie, nie zawsze jeden rozumie drugiego,ale to nie powód do obrzucania błotem i nienawiści

Stanęłam tylko w obronie starszych i" brzydkich " (jeśli takie istnieją :kwiat: ) kobiet. I nie obrzuciłam nikogo błotem. Poprostu nie lubię jak komuś się sprawia przykrość A już tym bardziej starszym kobietom. Ponieważ już i tak w większości przypadków trudno jest im pogodzić się z upływającym czasem. Tyle.
Przepraszam jeśli naruszylam godność któregoś z panów
forumowicz

Max pisze: 27 lut 2018 16:21 Na tym forum są ludzie młodzi duchem,samopoczuciem, myślami,i tak trzymajcie, nie obrażajcie się na nikogo! 50 60 70 80 90 i 100 latkowie jesteście super! Trochę więcej wiary w siebie!

Dzięki. Za powrót tego posta
Zablokowany