Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Max pisze: 27 lut 2018 16:21
Na tym forum są ludzie młodzi duchem,samopoczuciem, myślami,i tak trzymajcie, nie obrażajcie się na nikogo! 50 60 70 80 90 i 100 latkowie jesteście super! Trochę więcej wiary w siebie!
Drogi Max-ie
Jacy młodzi Ja juz 7 lat komunikacją jeżdżę za darmo bo osiagnąłem
Czyli nie taki młody ,ale dzieki przebywaniu z Toba od razu mam kilka lat mniej
A wiara jest codziennie gdy rano biore 2 Viagry
Darku tez jestem stara c
Mam mało zalet i wiele wad
Ale lubię młodsze okazy jak i vice versa
Nooooo i oczywiście lubię was z forum ....tych 55 plus i więcej
A najbardziej to tych, których poznałam osobiście
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
i to JEST ten Eliksir
Być w ciagu kilku minut tak ODMŁODZONYM przez Słoneczko na Forum to za klasykiem Komisje nalezy powołać
Nie metrykalny ,ale rzeczywisty
a tak fajnie tramwajem jexdzi się za darmochę
i nawet zniżka w pociagu
Jak mawia jedna z moich koleżanek: nie ważne kto z kim śpi, ważne żeby się wyspać. Jeśli wszyscy czują się wyspani, i ci co uprawiają sex i ci co romansują i co kochają dozgonnie też, to nam nic do tego
Pełny szacun dla Darka! Jednak panowie wprowadzają tu milszą atmosferę i nie obrażają się na nikogo. Oj, sorry, Słoneczko też bardzo miłą.
P.S. Od stycznia też jeżdżę komunikacją miejską za darmo
Waldeklat45 pisze: 28 lut 2018 08:34
no , ja jeszcze muszę płacic za bilet
nie jesteś sam... też muszę płacić
myślałam że chociaż oddam krwi ile trzeba... ale nie zdążyłam
teraz już nie chcą mojej kochanej krwi.
... nie to nie - ich strata