Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Szczęściara z Ciebie...To temu nie reagowałaś tam.W domu masz większe dawki. Tylko pozazdrościć Entropio! Muszę i ja chyba wiecej do kotła tego specyfiku dodawać.
No żywcem w ziemię nie wlazę, nalewek jeszcze nie mam z czego robić, o pracy mowy być nie może więc muszę się czymś zająć
Serenada rzucaj ile wlezie... stres mniejszy
Ojej....w moim wieku nie dam rady w dwie minuty hi hi.i lubczyku braki od jakiegoś czasu.Do hurtowni muszę dzygnąć.Ale wiosna tuż tuż.Może wytarzamy się na grządce sąsiadów. Widziałam tam u nich taki wielki krzaczysko.Tylko płot będzie pokonać ciężko. Drutowany.
Już ja Serenada widziałam co Ty "w tym wieku" potrafisz Trochę racji w tym jest skoro drutowany... a i podkopem nie pójdzie bo to na kamień zamarznięte... Hmmm... a dobrowolnie nie udostępnią Wam w zamian za miejscowe oryginalne ozdobienie podwórza