lesnik-drzewiarz Krynica- szukam opinii
lesnik-drzewiarz Krynica- szukam opinii
Re: lesnik-drzewiarz Krynica- szukam opinii
>>kilka dni temu wróciłam z tego sanatorium, było wspaniale, kuchnia bardzo dobra, zabiegi bardzo skuteczne, pracownicy przemili zarówno z zabiegów jak i personel sprzątający, dziewczyny z recepcji zawsze uśmiechnięte, po prostu super.<<
>>W Leśniku byłem w 2010r. na turnusie sanatoryjnym z NFZ. Pokoje 1 i 2 osobowe. Miła obsługa, dobre jedzenie i wszystkie zabiegi na miejscu.
Jestem z pobytu zadowolony.<<
>>Ja też miałam przyjemność wypoczywać i rehabilitować się w Leśniku. Właściwie śmiało mogę podpisać się pod każdą wcześniejszą opinią. Zadbany ośrodek,
mili i kompetentni pracownicy (zwłaszcza pan Tomek), urozmaicone posiłki. Można oczywiście dorzucić "kamyczek" ze przy wiatrach i mrozie okna nie do konca utrzymuja ciepło a stronę internetową warto by wzbogacić. Jednak na pewno mgę polecić ten ośrodek każdemu szukającemu wypoczynku i dobrych warunków pobytu.<<
Budynek 4-piętrowy z windą. W pokojach radio, telefon, w części nowe łazienki, w większości z balkonami. Parking płatny. Kawiarnia jest, wieczorki będą ...
Bardzo udanego pobytu życzę i przepraszam za zamieszanie
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Chadzać sama nie będziesz bo do Krynicy jeździ mnóstwo osób.Ja wybieram się tam 11 sierpnia.Jak chcesz możemy się spotkać na spacerek z kijkami.
A może ktoś już ma skierowanie w tym terminie????
Jedzenie prawie codziennie inne.dobre.dla mnie wystarczajace.
Kawiarnia prawie caly czas zamknieta,chodzilismy na balety do continentalu po sasiedzku,lub dalej . Osrodek polozony prawie w centrum, tylko ostatnie sto metrow pod stroma gorke.
Jesli cie interesuje cos szczegolnie to pytaj jak bede wiedziec to napisze. Pozdrawiam