Nad Kryniczanką kwiecień 2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Marinka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2018 17:22
Oddział NFZ: Lubelski

Nad Kryniczanką kwiecień 2018

Post autor: Marinka »

Witam wszystkich na forum🌞 NFZ wyznaczył mi termin kwietniowy w uzdrowisku Kryniczanka czy można prosić o informacje ..pozdrawiam :kwiat:
Ostatnio zmieniony 05 mar 2018 11:06 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Kryniczanka

Post autor: sztani »

Witaj na forum . Wpisz w naszą forumową wyszukiwarkę nazwę sanatorium i miejscowość (prawy górny róg) Podaj dokładną datę bo trzeba(można ) dodać do tytułu Twojego wątku. Będzie bardziej dokładny i widoczny Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Marinka pisze: 04 mar 2018 17:40 Witam wszystkich na forum🌞 NFZ wyznaczył mi termin kwietniowy w uzdrowisku Kryniczanka czy można prosić o informacje ..pozdrawiam :kwiat:
Witam Marinko-jeżeli jest to sanatorium Nad Kryniczanką-Krynica Zdrój-to niestety nie masz żadnych opinii-sam byłem zszokowany że taki obiekt w Krynicy istnieje-a bywałem i bywam w Krynicy regularnie-gorąca prośba o opinię jeżeli będziesz tam na kuracji-obiekt dość daleko oddalony od Zdroju-przy drodze do Muszyny-tak wynika z mapy-do Centrum kursują regularnie busiki-niestety płatne,Miłego pobytu w Perle Południa Życzę i czekam na opinię o obiekcie,Pozdrawiam :)
dorotka65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2018 18:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: dorotka65 »

Jeżeli chodzi o sanatorium Nad Kryniczanką to położone jest bardzo blisko centrum,nie potrzebne żadne busiki.Sanatorium Mielec,Hajduczek,Patria czy Leśnik-Drzewiarz to są położone daleko od centrum i dajemy radę na nogach.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Dorotko-Serdecznie Dziękuję za naprawienie mojego błędu-coś mnie ZAĆmiło-chciałem pomóc a mogłem wprowadzić w błąd :!: Pozdrawiam i utwierdzam się w przekonaniu że na forumowiczów zawsze można LICZYĆ :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Moje informacje są bardzo stare , jednak podstawowe sprawy nie zmieniły się :

Nad Kryniczanką jest to ośrodek trochę na uboczu w bezpośrednim sąsiedztwie dworca PKP i PKS. Są to dwa budynki połączone łącznikiem . Jeśli chodzi o pokoje są 1, 2, 3 , część pokoi ma balkony , w "starym " budynku niestety balkony są mikroskopijne , zdecydowanie wolałabym w części nowej od strony ulicy. Budynek ma windy , baza zabiegowa na poziomie -1 . Zabiegi bez szału , powiedziałabym normalne. Pielęgniarki wspominam dobrze, rehabilitanci także ok. Ośrodek nie ma bazy rozrywkowej ani gastronomicznej . Blisko jest do centrum handlowego .

miłego pobytu :)
ODPOWIEDZ