Jadę do sanatorium Korona w Muszynie 3-24.04.2018
-
forumowicz
Jadę do sanatorium Korona w Muszynie 3-24.04.2018
Powód: uściślono tytuł
-
elva
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 paź 2017 09:00
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Jadę do sanatorium.
Witaj Goja też dostałam skierowanie do tego sanatorium i jak na razie jestem w trakcie przeszukiwania internetu,wygląda obiecującogoja54 pisze: 09 mar 2018 10:23 Witam. Wyjeżdżam do sanatorium Korona w Muszynie. Czy ktoś jedzie w tym terminie z Małopolski ? I czy może ktoś podzielić się aktualnymi informacjami o tym sanatorium ? Czy są tam pokoje typu "studio". Pozdrawiam wszystkich wybierających się do Muszyny![]()
-
forumowicz
Re: Jadę do sanatorium Korona w Muszynie
-
elva
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 paź 2017 09:00
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
uszynagoja54 pisze: 13 mar 2018 11:11 Witaj Elba. Zapomniałam dopisać termin wyjazdu.Ja jadę na turnus od 3 kwietnia do 24 kwietnia . Jadę z nfz-tu. Ale pojadę dzień wcześniej tj. 2 kwietnia czyli w drugi dzień Świąt po południu. Szkoda że nie w tym samym terminie co Ty. Powinno być wtedy już cieplej no i dzień dłuższy. Jak na razie nie znajduję nikogo w moim terminie. Ale za to będę mogła napisać Ci coś jak tam jest zanim Ty pojedziesz. Pozdrawiam cieplutko i dziękuję za odpowiedź.![]()
![]()
Witaj Goja no szkoda ja też nikogo nie znalazłam w moim terminie,dzwoniłam do Korony próbując załatwić jedynkę ale nie rezerwują i nie ma gwarancji nawet jak przyjadę dzień wcześniej,ale nic Muszyna jest piękna i będziemy zadowolone.Napisz jak jest
-
forumowicz
-
jurekk
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 maja 2014 18:09
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Jadę do sanatorium Korona w Muszynie 3-24.04.2018
-
jurekk
- Pomocny Kuracjusz

Miejscowe biuro podróży organizuje sporo wycieczek i można coś sobie wybrać... na miejsce przychodzi właściciel z informacjami i przyjmuje zapisy.
Na miejscu jest kawiarnia, w której można potańczyć czynna codziennie oprócz poniedziałków.
Przy samym sanatorium jest przepiękny ogród zmysłów, wiec można miło pospacerować i pooddychać wspaniałym górskim powietrzem
Miejscowość jest mała, ale naprawdę pięknie położona i niezmiernie klimatyczna, a bliskość Krynicy Zdroju tylko jeszcze dodaje jej uroku... miłego pobytu i pozdrów ode mnie Muszynę
-
forumowicz
-
jurekk
- Pomocny Kuracjusz

Ja akurat w studio nie mieszkałem, ale wiem że takie są. Z tym, że jest ich bardzo mało i prawdopodobnie wszystkie na ostatnim 5 piętrze, ale nie martw się bo jest tam winda, która dojeżdża do 4 piętra, wiec tylko jedno piętro byś miała do pokonania na piechotę.... ale pewnie dasz radę
Ja masz zamiar jechać dzień wcześniej, to na pewno uda Ci się takie studio zaklepać, ale upewnij się, że będą mieli dla Ciebie miejsce... i jeśli takie się znajdzie, to zapewne dodatkowo płatne, ale chyba o tym dobrze wiesz
Dziękuję za życzenia Wielkanocne... i Tobie życzę jak milszych i spokojnych
Ps. gdybyś chciała jeszcze jakieś informacje, to śmiało pytaj... dopóki jeszcze pamiętam
-
jurekk
- Pomocny Kuracjusz