Niedziela bez handlu
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 37 razy
Re: Niedziela bez handlu
medi pisze: 13 mar 2018 12:13 A ja nie widzę nic złego w łazikowaniu z dziećmi po galerii .Mój brat ma dwoje idealnych dzieci w wieku 9 i 6 lat .Dzieci są zabierane do galerii ,były też zostawiane w "przechowalni dla dzieci" wielokrotnie,wcinają pulpeciki z frytkami w IKEI i ...na dobre im to wszystko wyszło .Nie wiszą wiecznie na rodzicach ,potrafią bawić się z nieznajomymi dziećmi .Na placu przed każdą chyba galerią jest plac zabaw na którym szaleją do upadłego ,a w powrotnej drodze do domu śpią jak zabite![]()
![]()
![]()
Urodziny obchodzą w Fikolandzie czy jak to się tam nazywa i mam z setkę zdjęć jak wszyscy członkowie rodziny (prócz psa) siedzą " z nosami" w laptopach i też im to nie szkodzi .Mają świetny kontakt z rodzicami ,z ciotkami ,wujkami ,stryjkami i innymi pociotkami .Wszystkie te bzdury opowiadane o tym że nareszcie rodzice wyjdą na spacer z dziećmi to wierutne brednie ,kto nie wychodził na spacer z dziećmi i tak nie wyjdzie .I żadne zakazy czy nakazy tego nie zmienią .A takie opowieści dziwnej treści to dorabianie ideologii do wielkich interesów.
Medi
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Tak jak Medi pisze nie dorabiajmy ideologii do ciemnych interesów...
Smutne to że ktoś znów robi wszystko by zniewolić naród.
-
forumowicz
ja też niemedi pisze: 13 mar 2018 12:13 A ja nie widzę nic złego w łazikowaniu z dziećmi po galerii .
Wszystkie te bzdury opowiadane o tym że nareszcie rodzice wyjdą na spacer z dziećmi to wierutne brednie ,kto nie wychodził na spacer z dziećmi i tak nie wyjdzie .I żadne zakazy czy nakazy tego nie zmienią .A takie opowieści dziwnej treści to dorabianie ideologii do wielkich interesów.
Medi , czasami wyłazili z mieszkań , własnie do galerii czy marketów , wtedy dzieci oderwały sie od komputerów , a rodzice ruszyli dupy od czipsów , piwa , drinka i telewizora .
teraz gdy wszystko zamkniete , przyrosna do foteli
w niedziele , siedząc w pracy poczyniłem pewne obserwacje
okno wychodzi na ulice , którą zmierzali zazwyczaj pobliscy mieszkancy do kościoła i marketów .
wiecie co
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
Sama jej nie wypijęSloneczko pisze: 13 mar 2018 13:27medi pisze: 13 mar 2018 12:13 A ja nie widzę nic złego w łazikowaniu z dziećmi po galerii .Mój brat ma dwoje idealnych dzieci w wieku 9 i 6 lat .Dzieci są zabierane do galerii ,były też zostawiane w "przechowalni dla dzieci" wielokrotnie,wcinają pulpeciki z frytkami w IKEI i ...na dobre im to wszystko wyszło .Nie wiszą wiecznie na rodzicach ,potrafią bawić się z nieznajomymi dziećmi .Na placu przed każdą chyba galerią jest plac zabaw na którym szaleją do upadłego ,a w powrotnej drodze do domu śpią jak zabite![]()
![]()
![]()
Urodziny obchodzą w Fikolandzie czy jak to się tam nazywa i mam z setkę zdjęć jak wszyscy członkowie rodziny (prócz psa) siedzą " z nosami" w laptopach i też im to nie szkodzi .Mają świetny kontakt z rodzicami ,z ciotkami ,wujkami ,stryjkami i innymi pociotkami .Wszystkie te bzdury opowiadane o tym że nareszcie rodzice wyjdą na spacer z dziećmi to wierutne brednie ,kto nie wychodził na spacer z dziećmi i tak nie wyjdzie .I żadne zakazy czy nakazy tego nie zmienią .A takie opowieści dziwnej treści to dorabianie ideologii do wielkich interesów.
![]()
![]()
Faktycznie super..... szczególnie wręcz zdrowy tryb życia.
Medimasz u mnie flaszkę za te pulpeciki z frytkami w IKEI i siedzenie z nosami w laptopach
![]()
![]()
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
-
forumowicz
prawda jest taka , że gro osób , własnie ze mszy szli do marketów , niekoniecznie na zakupy
teraz , wiedzac , że wszystko zamkniete , nie chce im sie po prostu wstawać , ubierac i iść do kościoła
oj , taca bedzie mniejsza