miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: forumowicz »

Wielki sanatoryjny romans,haha
forumowicz

Znaku równości nie ma to oczywiście ,i całe szczęście,ale są kurorty w których ten znak można postawić w wielu procentach!
forumowicz

Maryann pisze: 13 mar 2018 15:01 ..a już napewno nie można postawić znak równości sanatorium=sex. ;)
można :P
forumowicz

Medi zaskoczę Cię,wielkiego romansu sanatoryjnego nie ma,jeżeli ktoś ma wielkie wymagania, nie koniecznie kobieta
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Waldeklat45 pisze: 13 mar 2018 15:04
Maryann pisze: 13 mar 2018 15:01 ..a już napewno nie można postawić znak równości sanatorium=sex. ;)
Matko kochana... :lol: :lol: To musisz mi koniecznie napisać gdzie trzeba jechać... bo ja pewnikiem w te niewłaściwe miejsca jeździłam dotąd... :lol: :lol:
forumowicz

Waldeklat45 pisze: 13 mar 2018 14:44
Sloneczko pisze: 13 mar 2018 14:42 :lol: :lol: :lol: ale herosy na tym forum :twisted:
Słoneczko , żaden ze mnie heros :D ale , że sex w sanatoriach to chleb powszedni , to swięta prawda :lol: :P

Oczywiście że chleb powszedni. Ja też miałam sex w sanatorium....I to jeszcze jaki......parę razy mąż mnie odwiedził :lol: :lol: :twisted:
forumowicz

Waldek nie masz racji, jest dużo kuracjuszy którzy nie myślą o secie podczas pobytu
forumowicz

Maryann pisze: 13 mar 2018 15:05
Waldeklat45 pisze: 13 mar 2018 15:04

Matko kochana... :lol: :lol: To musisz mi koniecznie napisać gdzie trzeba jechać... bo ja pewnikiem w te niewłaściwe miejsca jeździłam dotąd... :lol: :lol:
razem pojedziemy :lol: :lol: :P
forumowicz

Chwilę mnie nie było z tu proszę jaka awantura :o
Mam propozycję; spotkajcie się wszyscy w realu i sprawdźcie kto z kim może A kto nie :lol: :lol: :serce:
forumowicz

Max pisze: 13 mar 2018 15:06 Waldek nie masz racji, jest dużo kuracjuszy którzy nie myślą o secie podczas pobytu
to prawda ze nie wszyscy , ale większość myśli , a około połowa z nich to czyni ;)
Zablokowany