Białystok - obojętnie kiedy
miłość i sex sanatoryjny!
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: miłość i sex sanatoryjny!
moherów jest ok 70 % , z tego NIE WSZYSTKIE , ok połowa ślini sie na widok męskich spodni .
najbardziej żałosne są te stare , podretuszowane mohery , i te z metra cięte
az sie to prosi o branie , a brania nie ma
faceci moga przebierac jak w ulęgałkach
[/quote]
Cóż ,myślę że najbardziej Cię boli że nie do Twoich portek
-
forumowicz
tacy , to zwyczajne buraki , a i tacy bywają w sanatoriach . widywałem jeszcze durniejszychmedi pisze: 13 mar 2018 15:38 Nie masz rację .Najgorsi są tacy z czerwonym pyszczydłem ,wołający "Cześć lala ,gdzie się dziś bawimy "![]()
![]()
![]()
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
Cóż ,myślę że najbardziej Cię boli że nie do Twoich portekmedi pisze: 13 mar 2018 15:41 facetów jest zazwyczaj ok 30 % , z tego ok połowa biega za kieckami![]()
moherów jest ok 70 % , z tego NIE WSZYSTKIE , ok połowa ślini sie na widok męskich spodni .
najbardziej żałosne są te stare , podretuszowane mohery , i te z metra cięte![]()
az sie to prosi o branie , a brania nie ma![]()
faceci moga przebierac jak w ulęgałkach![]()
[/quote]
i wszysto jasne
-
forumowicz
-
forumowicz
Max pisze: 13 mar 2018 15:42 Najgorsze to są te , przed którymi podczas białego tanga trzeba uciekać aż do kibla
daj spokój - białe tango przemęczysz i i i - no właśnie
-
forumowicz
-
forumowicz
towaru bez liku , to fakt , ale zabawa , zabawą , jednak chamstwa nie toleruję .Max pisze: 13 mar 2018 15:44 A ja nikogo nie oceniam,burak też potrzebuje się zabawić a kurortach jest towaru dla niego bez liku
jak pisze medi "Cześć lala ,gdzie się dziś bawimy " , słyszałem jeszcze głupsze , dla mnie nie do przyjęcia
chociaż nie każda kobieta się szanuje , jednak my Ją szanujmy - wszak to płeć piękna