miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: forumowicz »

Max pisze: 13 mar 2018 15:24 Niech każdy napisze termin i miejsce gdzie mu pasuje
Białystok - obojętnie kiedy :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

facetów jest zazwyczaj ok 30 % , z tego ok połowa biega za kieckami ;)
moherów jest ok 70 % , z tego NIE WSZYSTKIE , ok połowa ślini sie na widok męskich spodni .
najbardziej żałosne są te stare , podretuszowane mohery , i te z metra cięte :lol:
az sie to prosi o branie , a brania nie ma :lol:
faceci moga przebierac jak w ulęgałkach :lol:
[/quote]

Cóż ,myślę że najbardziej Cię boli że nie do Twoich portek :twisted: :evil: :evil: Jak dla mnie koniec tematu bo dojdzie do rękoczynów :evil: :evil: :evil:
forumowicz

medi pisze: 13 mar 2018 15:38 Nie masz rację .Najgorsi są tacy z czerwonym pyszczydłem ,wołający "Cześć lala ,gdzie się dziś bawimy " :o :lol: :lol: :lol:
tacy , to zwyczajne buraki , a i tacy bywają w sanatoriach . widywałem jeszcze durniejszych :x
forumowicz

Najgorsze to są te , przed którymi podczas białego tanga trzeba uciekać aż do kibla
forumowicz

medi pisze: 13 mar 2018 15:41 facetów jest zazwyczaj ok 30 % , z tego ok połowa biega za kieckami ;)
moherów jest ok 70 % , z tego NIE WSZYSTKIE , ok połowa ślini sie na widok męskich spodni .
najbardziej żałosne są te stare , podretuszowane mohery , i te z metra cięte :lol:
az sie to prosi o branie , a brania nie ma :lol:
faceci moga przebierac jak w ulęgałkach :lol:
Cóż ,myślę że najbardziej Cię boli że nie do Twoich portek :twisted: :evil: :evil: Jak dla mnie koniec tematu bo dojdzie do rękoczynów :evil: :evil: :evil:
[/quote]

:lol: :lol: :lol:
i wszysto jasne :twisted:
forumowicz

A ja nikogo nie oceniam,burak też potrzebuje się zabawić a kurortach jest towaru dla niego bez liku
forumowicz

Max pisze: 13 mar 2018 15:42 Najgorsze to są te , przed którymi podczas białego tanga trzeba uciekać aż do kibla
:lol: :lol:
daj spokój - białe tango przemęczysz i i i - no właśnie :shock: a jak sie przyczepi na dobre :?: :shock:
forumowicz

Umiem się odczepić,ale na tyle są mądre że wiedzą,że jest pewna granica
forumowicz

Wierzę w mądrość kobiety,i inne jej zalety
forumowicz

Max pisze: 13 mar 2018 15:44 A ja nikogo nie oceniam,burak też potrzebuje się zabawić a kurortach jest towaru dla niego bez liku
towaru bez liku , to fakt , ale zabawa , zabawą , jednak chamstwa nie toleruję .
jak pisze medi "Cześć lala ,gdzie się dziś bawimy " , słyszałem jeszcze głupsze , dla mnie nie do przyjęcia :|
chociaż nie każda kobieta się szanuje , jednak my Ją szanujmy - wszak to płeć piękna :)
Zablokowany