miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: forumowicz »

darek pisze: 14 mar 2018 11:25 o widze ze nawet pesel jest weryfikowany :)
52 lata i 30 wyjazdów ?
Czy to duzo NIE
Są osoby aktywne ,które nawet dzis potrafią byc i 3 x w roku w samatorium ( NFZ, ZUS , Prywatnie )
Niestety NIKT nie zabroni mi JESZCZE DBAĆ o ZDROWIE gdy jest możliwość
Fajnie...mnie trochę jednak ogranicza urlop i fakt, że spędzone 3 tygodnie w sanatorium oznacza brak wczasów z rodziną....a do emerytury daleko, oj daleko. Zatem raz na 31 miesięcy to max plus coroczny komercyjny wyjazd na tydzień. Już za miesiąc 😉
forumowicz

witam po weekendzie
lektura powalajaca , czym sobie zasłużyłem ;) :mrgreen: zatem odpiszę Paniom :D

Po pierwsze - zdjęcia , z tych samych powodów co panie - nie wstawie
Po drugie - prosze mnie nie obrażać ;) , sugerując , ze wygladam jak ten pan mitologiczny , z ciałem , jakby był napompowany :shock: NIE NIE - jestem przeciętnej urody , 176 cm wzrostu i waga ok 74 kg. nie nosze wypasionych ciuchów ani sygnetu , pozostawiam delikatne napiwki .
Po trzecie - nigdzie nie pisałem , że wszyscy jadą do sanatorium po sex . pisałem - bo tak postrzegam - że ok połowa . tak więc wspominanie o ciężko chorej starszej pani , nie ma tutaj miejsca . szanuję chore , ale kulturalnie się zachowujące osoby . moje poprzednie wpisy były o pseudo damach , biegających za facetami .
Po czwarte - nigdzie nie pisałem , że te wszystkie żądne sexu panie , biegają tylko za mną :shock: a czytając o kolejce pań pod moimi drzwiami nieżle się ubawiłem , wyobrażając sobie to - byłoby jak w tym kawale o Jasiu , - trzy zmogłem , ale dwie to już tylko wylizałem - .skąd pani pisząca wpadła na taki pomysł . nie sądze aby kiedyś stała w takiej kolejce :P , musiała gdzieś widzieć . czyli potwierdza tym pani rozwiązłość kobiet w sanatorium .
Po piąte - bez obawy możecie panie spotkac mnie na swej drodze sanatoryjnej . nie grozi Wam z mojej strony żaden podryw . dlaczego :?: pominę to milczeniem :P
SŁONECZKO - Ty jestes elegancka , skromna babeczka , zatem Ciebie próbowałbym poderwać :P
Po szóste - któraś z pań tu pisała o eleganckiej babeczce , bywającej z Bórakiem - przez ó - no właśnie , jak sądzicie , co ją przy Nim trzymało . wiemy , że nie wygląd Adonisa , nie kasa , nie kulturka pełna , no to co . musiało byc to coś , o czym wiedziała tylko ta pani . tylko co :?:

I już bez podpunktów - niekoniecznie do moich adwersarzy , a ogólnie - panie , szanujcie się , bo jeśli same nie będziecie tego robiły , nikt Was nie poszanuje .
wywalczyłyście równouprawnienie - i dobrze , ale są jednak sfery zycia , że to męzczyzna powinien dominować - chociażby właśnie ten podryw sanatoryjny .

jak dla mojej osoby , kobieta powinna być (mile widziana uroda , ale niekoniecznie) skromna , gustownie i nie wyzywająco ubrana - nie pisze o ciuchach od Prady , ale o gustownie dobranych dodatkach do sukienek , bluzeczek itp
makijaż ma być delikatny , także nie wyzywający .
Lubię kobiety z poczuciem humoru , ale nie wulgarne , nie narzucające się facetom , mające o czym porozmawiać , umiejące i lubiące tańczyć .
chociaż jeśli chodzi o temat rozmów , potrafię się dostosować .
miewa to miejsce zazwyczaj przy stoliku w jadalni , bądx w poczekalni zabiegowej . mogę rozmawiać o życiu seksualnym mrówek , o aborcji , eutanazji , związkach homoseksualnych , plusach i minusach 500 + dla dzieci i pomyśle wprowadzenia 500+ dla emerytów i rencistów . , o lekach S , o nazistowskich obozach , mylnie nazywanych Polskimi , o problemie uchodźców w Europie , o PKB , o bezrobociu , o Pitach , Watach , programach Dopłat Unijnych , o PwB , lub sztukach S Mrozka , ale także o pogodzie danego dnia i jej prognozowaniu do końca turnusu . potrafię też , jeśli zajdzie potrzeba , spekulować , co danego dnia będzie na obiad ;)
jeśli moim rozmówcą jest osoba kulturalna , dostosuję się tematycznie . szanuje osoby skromne i kulturalne
zdarza się i to bardzo często , nie tylko mnie , że usiądzie obok pani jakby pomyliła zabiegówkę z plażą , od razu błysk kurwików w oczach , zanim cos powie , sama się z tego szczerze uśmieje , a Jej temat sprowadza się tylko do spraw męsko damskich . propzycje spacerów , drinków , zaproszenie do obejrzenia Jej pokoju , niby to przypadkowe dotknięcie dłoni , bądz położenie swojej dłoni na kolanie mężczyzny .. dla mnie to nie kobieta , tylko ..

nie rozumiem , dlaczego kilka pań tak bardzo zbulwersowało to co piszę , a piszę prawdę . sex w sanatoriach był , jest i będzie . nie spotkałyście się z tym ? widocznie tego nie oczekiwałyście , a Nikt też o Wasze względy nie zabiegał . nie oznacza to jednak , że tak sie nie dzieje .

miłego dnia , dla mnie pora na sen - W
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

:o Masz gadane ..... nie powiem :twisted:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Słoneczko Ty widziałaś gdzieś takie "przerysowane"kobiety o których ten Pan gada :?: :o :mrgreen: :mrgreen: Kurcze ja jak zwykle ślepa i głucha :( Jak się coś dzieje to ja się na końcu dowiaduję :cry: :cry: :cry: Pewnie jak mi mąż zacznie na boki chodzić to też się do wiem ostatnia :P :P :P
forumowicz

Teraz to się dopiero kolejki ustawią..... :lol:
Ja niestety nie mam szans....... dżinsy adidasy i podkoszulek :cry: :cry: :lol: powodzenia dziewczyny :mrgreen:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Kurcze...jaki elaborat....ze tez chcialo Ci sie tyle pisac... :D
forumowicz

Sloneczko pisze: 15 mar 2018 07:21 :o Masz gadane ..... nie powiem :twisted:
ale napisałaś :P
forumowicz

Maryann pisze: 15 mar 2018 08:18 Kurcze...jaki elaborat....ze tez chcialo Ci sie tyle pisac... :D
lubię merytoryczne dyskusje , szkoda tylko , że brak godnych przeciwników ;) panie nie znajdując sensownej odpowiedzi , albo zmieniają sens moich wypowiedzi , albo starają się przedstawić mnie jako sanatoryjnego donżuana :lol: :lol:
ja żadnej z pan nie obrażam , nie piszę też , że jeżdżą do sanat po sex - piszę ogólnie , nie znam pań :mrgreen:
skąd zatem taka agresja słowna u pań :?: ;)
forumowicz

Miriam pisze: 15 mar 2018 08:10 Teraz to się dopiero kolejki ustawią..... :lol:
Ja niestety nie mam szans....... dżinsy adidasy i podkoszulek :cry: :cry: :lol: powodzenia dziewczyny :mrgreen:
jestes kolejną osoba , która wspomina , że panie stoją w kolejkach , do pokoju mężczyzn :D czyli to jednak prawda :?: :shock: ja nie miałem szczęścia widzieć takowych :lol: :lol:

szans , niestety nie masz ;)

dżinsy , adidasy i podkoszulek - super zestaw na spacer :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy