Fajnie...mnie trochę jednak ogranicza urlop i fakt, że spędzone 3 tygodnie w sanatorium oznacza brak wczasów z rodziną....a do emerytury daleko, oj daleko. Zatem raz na 31 miesięcy to max plus coroczny komercyjny wyjazd na tydzień. Już za miesiącdarek pisze: 14 mar 2018 11:25 o widze ze nawet pesel jest weryfikowany
52 lata i 30 wyjazdów ?
Czy to duzo NIE
Są osoby aktywne ,które nawet dzis potrafią byc i 3 x w roku w samatorium ( NFZ, ZUS , Prywatnie )
Niestety NIKT nie zabroni mi JESZCZE DBAĆ o ZDROWIE gdy jest możliwość
miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
Re: miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
lektura powalajaca , czym sobie zasłużyłem
Po pierwsze - zdjęcia , z tych samych powodów co panie - nie wstawie
Po drugie - prosze mnie nie obrażać
Po trzecie - nigdzie nie pisałem , że wszyscy jadą do sanatorium po sex . pisałem - bo tak postrzegam - że ok połowa . tak więc wspominanie o ciężko chorej starszej pani , nie ma tutaj miejsca . szanuję chore , ale kulturalnie się zachowujące osoby . moje poprzednie wpisy były o pseudo damach , biegających za facetami .
Po czwarte - nigdzie nie pisałem , że te wszystkie żądne sexu panie , biegają tylko za mną
Po piąte - bez obawy możecie panie spotkac mnie na swej drodze sanatoryjnej . nie grozi Wam z mojej strony żaden podryw . dlaczego
SŁONECZKO - Ty jestes elegancka , skromna babeczka , zatem Ciebie próbowałbym poderwać
Po szóste - któraś z pań tu pisała o eleganckiej babeczce , bywającej z Bórakiem - przez ó - no właśnie , jak sądzicie , co ją przy Nim trzymało . wiemy , że nie wygląd Adonisa , nie kasa , nie kulturka pełna , no to co . musiało byc to coś , o czym wiedziała tylko ta pani . tylko co
I już bez podpunktów - niekoniecznie do moich adwersarzy , a ogólnie - panie , szanujcie się , bo jeśli same nie będziecie tego robiły , nikt Was nie poszanuje .
wywalczyłyście równouprawnienie - i dobrze , ale są jednak sfery zycia , że to męzczyzna powinien dominować - chociażby właśnie ten podryw sanatoryjny .
jak dla mojej osoby , kobieta powinna być (mile widziana uroda , ale niekoniecznie) skromna , gustownie i nie wyzywająco ubrana - nie pisze o ciuchach od Prady , ale o gustownie dobranych dodatkach do sukienek , bluzeczek itp
makijaż ma być delikatny , także nie wyzywający .
Lubię kobiety z poczuciem humoru , ale nie wulgarne , nie narzucające się facetom , mające o czym porozmawiać , umiejące i lubiące tańczyć .
chociaż jeśli chodzi o temat rozmów , potrafię się dostosować .
miewa to miejsce zazwyczaj przy stoliku w jadalni , bądx w poczekalni zabiegowej . mogę rozmawiać o życiu seksualnym mrówek , o aborcji , eutanazji , związkach homoseksualnych , plusach i minusach 500 + dla dzieci i pomyśle wprowadzenia 500+ dla emerytów i rencistów . , o lekach S , o nazistowskich obozach , mylnie nazywanych Polskimi , o problemie uchodźców w Europie , o PKB , o bezrobociu , o Pitach , Watach , programach Dopłat Unijnych , o PwB , lub sztukach S Mrozka , ale także o pogodzie danego dnia i jej prognozowaniu do końca turnusu . potrafię też , jeśli zajdzie potrzeba , spekulować , co danego dnia będzie na obiad
jeśli moim rozmówcą jest osoba kulturalna , dostosuję się tematycznie . szanuje osoby skromne i kulturalne
zdarza się i to bardzo często , nie tylko mnie , że usiądzie obok pani jakby pomyliła zabiegówkę z plażą , od razu błysk kurwików w oczach , zanim cos powie , sama się z tego szczerze uśmieje , a Jej temat sprowadza się tylko do spraw męsko damskich . propzycje spacerów , drinków , zaproszenie do obejrzenia Jej pokoju , niby to przypadkowe dotknięcie dłoni , bądz położenie swojej dłoni na kolanie mężczyzny .. dla mnie to nie kobieta , tylko ..
nie rozumiem , dlaczego kilka pań tak bardzo zbulwersowało to co piszę , a piszę prawdę . sex w sanatoriach był , jest i będzie . nie spotkałyście się z tym ? widocznie tego nie oczekiwałyście , a Nikt też o Wasze względy nie zabiegał . nie oznacza to jednak , że tak sie nie dzieje .
miłego dnia , dla mnie pora na sen - W
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
-
forumowicz
Ja niestety nie mam szans....... dżinsy adidasy i podkoszulek
-
forumowicz
-
forumowicz
lubię merytoryczne dyskusje , szkoda tylko , że brak godnych przeciwników
ja żadnej z pan nie obrażam , nie piszę też , że jeżdżą do sanat po sex - piszę ogólnie , nie znam pań
skąd zatem taka agresja słowna u pań
-
forumowicz
jestes kolejną osoba , która wspomina , że panie stoją w kolejkach , do pokoju mężczyznMiriam pisze: 15 mar 2018 08:10 Teraz to się dopiero kolejki ustawią.....![]()
Ja niestety nie mam szans....... dżinsy adidasy i podkoszulek![]()
![]()
powodzenia dziewczyny
![]()
szans , niestety nie masz
dżinsy , adidasy i podkoszulek - super zestaw na spacer
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy