nie przejmuj się , Felice już wyjasniła - kolejka była tylko w Jej wyobraźniMiriam pisze: 15 mar 2018 10:12Waldeklat45 pisze: 15 mar 2018 08:28
jestes kolejną osoba , która wspomina , że panie stoją w kolejkach , do pokoju mężczyznczyli to jednak prawda
![]()
ja nie miałem szczęścia widzieć takowych
![]()
szans , niestety nie masz![]()
dżinsy , adidasy i podkoszulek - super zestaw na spacer![]()
chyba się załamie
. Nie widziałam kolejek ale cały czas się tu o tym pisze więc może tak jest.....
![]()
miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
Re: miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
-
forumowicz
medi , co to jest burkamedi pisze: 15 mar 2018 08:45 Słoneczko kupujemy sobie burki ,żeby niktnie pomyślał sobie że na niego lecimy .I ...łapki przy sobie ,a tańce to tylko dyskotekowe podrygi w kółeczku
....Ale to nudne
![]()
oj nie . tańce to tylko we dwoje
i znowu uogólniasz
kiedy jednak jakas przypadkowa lala , połozy mi dłoń na kolanie i przesuwa ją wyżej , to tylko męska kultura powstrzymuje mnie od tego , aby nie dać jej po prostu w twarz .
-
forumowicz
Jaj to mawiała moja babcia...każda stwora znajdzie swojego adoratora. Lub...dyktatora.
-
forumowicz
mam wrazenie , że mielibysmy o czym podyskutowaćFlorystka pisze: 15 mar 2018 10:55 Kochani cała ta dyskusja przypomina wymianę poglądów pomiędzy zwolennikami partii jedynej i reszty. Długa i nawet jeżeli zakończona to z poczuciem niedosytu u dwóch stron. Rozbijanie każdej kwestii na czynniki pierwsze traci już chyba rację bytu...
kazdy ma swoje racje i opinie - i dobrze , nie wmawiajmy tylko komus usilnie , że białe jest czarne itd
sex w sanatoriach kwitnie - i dobrze , być może niektóre osoby tylko tam z niego korzystają . nie wmawiajmy jednak na siłe , że to nie prawda ,
przypisywanie adwersarzowi słów , których nie napisał , z braku swoich , konkretnych argumentów , tez stanowi o poziomie dyskusji
-
forumowicz
nareszcie można z Kimś podyskutowaćFlorystka pisze: 15 mar 2018 11:03 I Waldku...tak jak napisałam sztuką jest omijanie toksycznych ludzi szerokim łukiem. To jak żyją i czy są w tym faktycznie szczęśliwi to ich broszka. Sama nie wiem co mnie bardziej odrzuca kobiety o których piszesz ( wierzę, że są i wiem, ze często wynika to z frustracji seksualnej) czy mężczyźni, którzy z jednej strony ironizują takie kobiety, z drugiej być może korzystają z ich wdzięków. Twoje rzeczywiste poglądy po prostu się czuję..A lali daj w twarz, wstań, otrzep się i znajdź ludzi, w otoczeniu, których nigdy już tego nie zrobisz. Czy Ty jesteś w jakimś szczęśliwym związku?
Jaj to mawiała moja babcia...każda stwora znajdzie swojego adoratora. Lub...dyktatora.ślę Wam pozytywne buziaki, dla Ciebie Waldku też
![]()
mnie odrzucają i takie kobiety i tacy mężczyźni . cóż to za maczo z bożej łaski , który zabawia się z kobietą , a potem kolegom pokazuje palcem , że z nią był , że było tak , czy siak . toż to kawał ch .. , nie facet , dała Ci kobieta , wytrzyj buzie i ją zamknij
w twarz to nigdy kobiecie nie dam , nie jestem damskim bokserem . ale sytuacja taka niezręczna
co do mojego związku - pozwól , że zachowam to dla siebie
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
I nie wiem czy mogę żartować czy juz nie