miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: forumowicz »

Miriam pisze: 15 mar 2018 10:12
Waldeklat45 pisze: 15 mar 2018 08:28

jestes kolejną osoba , która wspomina , że panie stoją w kolejkach , do pokoju mężczyzn :D czyli to jednak prawda :?: :shock: ja nie miałem szczęścia widzieć takowych :lol: :lol:

szans , niestety nie masz ;)

dżinsy , adidasy i podkoszulek - super zestaw na spacer :D

:cry: chyba się załamie :cry: . Nie widziałam kolejek ale cały czas się tu o tym pisze więc może tak jest..... :?
nie przejmuj się , Felice już wyjasniła - kolejka była tylko w Jej wyobraźni ;)
forumowicz

Kochani cała ta dyskusja przypomina wymianę poglądów pomiędzy zwolennikami partii jedynej i reszty. Długa i nawet jeżeli zakończona to z poczuciem niedosytu u dwóch stron. Rozbijanie każdej kwestii na czynniki pierwsze traci już chyba rację bytu...
forumowicz

medi pisze: 15 mar 2018 08:45 Słoneczko kupujemy sobie burki ,żeby nikt :roll: nie pomyślał sobie że na niego lecimy .I ...łapki przy sobie ,a tańce to tylko dyskotekowe podrygi w kółeczku :roll:....Ale to nudne :shock:
medi , co to jest burka :?: w pierwszej chwili myślałem , że to literówka i miało być rurki , ale chyba o coś innego chodzi :roll:
oj nie . tańce to tylko we dwoje :D
i znowu uogólniasz ;) dotyk jest zawsze wskazany . to miło , gdy pan poda pani dłoń pomocną , chociażby na schodach , przytuli w tańcu :P lubię taki kobiecy dotyk :twisted:
kiedy jednak jakas przypadkowa lala , połozy mi dłoń na kolanie i przesuwa ją wyżej , to tylko męska kultura powstrzymuje mnie od tego , aby nie dać jej po prostu w twarz .
forumowicz

I Waldku...tak jak napisałam sztuką jest omijanie toksycznych ludzi szerokim łukiem. To jak żyją i czy są w tym faktycznie szczęśliwi to ich broszka. Sama nie wiem co mnie bardziej odrzuca kobiety o których piszesz ( wierzę, że są i wiem, ze często wynika to z frustracji seksualnej) czy mężczyźni, którzy z jednej strony ironizują takie kobiety, z drugiej być może korzystają z ich wdzięków. Twoje rzeczywiste poglądy po prostu się czuję..A lali daj w twarz, wstań, otrzep się i znajdź ludzi, w otoczeniu, których nigdy już tego nie zrobisz. Czy Ty jesteś w jakimś szczęśliwym związku?
Jaj to mawiała moja babcia...każda stwora znajdzie swojego adoratora. Lub...dyktatora.😉 ślę Wam pozytywne buziaki, dla Ciebie Waldku też 😉
forumowicz

Florystka pisze: 15 mar 2018 10:55 Kochani cała ta dyskusja przypomina wymianę poglądów pomiędzy zwolennikami partii jedynej i reszty. Długa i nawet jeżeli zakończona to z poczuciem niedosytu u dwóch stron. Rozbijanie każdej kwestii na czynniki pierwsze traci już chyba rację bytu...
mam wrazenie , że mielibysmy o czym podyskutować :)

kazdy ma swoje racje i opinie - i dobrze , nie wmawiajmy tylko komus usilnie , że białe jest czarne itd :D
sex w sanatoriach kwitnie - i dobrze , być może niektóre osoby tylko tam z niego korzystają . nie wmawiajmy jednak na siłe , że to nie prawda ,

przypisywanie adwersarzowi słów , których nie napisał , z braku swoich , konkretnych argumentów , tez stanowi o poziomie dyskusji ;)
forumowicz

Florystka pisze: 15 mar 2018 11:03 I Waldku...tak jak napisałam sztuką jest omijanie toksycznych ludzi szerokim łukiem. To jak żyją i czy są w tym faktycznie szczęśliwi to ich broszka. Sama nie wiem co mnie bardziej odrzuca kobiety o których piszesz ( wierzę, że są i wiem, ze często wynika to z frustracji seksualnej) czy mężczyźni, którzy z jednej strony ironizują takie kobiety, z drugiej być może korzystają z ich wdzięków. Twoje rzeczywiste poglądy po prostu się czuję..A lali daj w twarz, wstań, otrzep się i znajdź ludzi, w otoczeniu, których nigdy już tego nie zrobisz. Czy Ty jesteś w jakimś szczęśliwym związku?
Jaj to mawiała moja babcia...każda stwora znajdzie swojego adoratora. Lub...dyktatora.😉 ślę Wam pozytywne buziaki, dla Ciebie Waldku też 😉
nareszcie można z Kimś podyskutować :D
mnie odrzucają i takie kobiety i tacy mężczyźni . cóż to za maczo z bożej łaski , który zabawia się z kobietą , a potem kolegom pokazuje palcem , że z nią był , że było tak , czy siak . toż to kawał ch .. , nie facet , dała Ci kobieta , wytrzyj buzie i ją zamknij :)
w twarz to nigdy kobiecie nie dam , nie jestem damskim bokserem . ale sytuacja taka niezręczna ;)
co do mojego związku - pozwól , że zachowam to dla siebie ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

A tak naprawdę to o co wam wszystkim chodzi bo ja już się zagubiłam w tym temacie :o :shock: :?
I nie wiem czy mogę żartować czy juz nie :roll:
forumowicz

nie wiem Słoneczko czy jeszcze mozesz , ja mogę :P
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Nieraz na żarty też trza mieć przyzwolenie :P
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 266 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Teraz na wszystko cZa mieć pozwolenie ;)
Zablokowany