Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
medi pisze: 15 mar 2018 15:18
Darku problem cały polega na tych ...co to kogo obchodzi Święta Inkwizycja Sanatoryjna A odstosunkuj się jeden z drugim od Pań co to decydują się na przygodę czy faceta który na taką przygodę jest gotowy .Nie nasz interes co kto robi ze swoim życiem .Kto komu dał prawo wycierania sobie gęby cudzym życiem erotycznym ? ....Jak mężczyzna może się wyrazić w tak pogardliwy sposób o jakiejkolwiek kobiecie ?
najbardziej żałosne są te stare , podretuszowane mohery , i te z metra cięte
az sie to prosi o branie , a brania nie ma
faceci moga przebierac jak w ulęgałkach
Żałosny jest ten kto tak widzi i komentuje otaczających go ludzi Żałosne stare ,podretuszowane mohery ? z metra cięte ? ...aż prosi się o branie ? Ani to śmieszne ,ani przyzwoite ot co .
P.S: Szanowny Panie W.też kiedyś będziesz stary ,a starości należy się szacunek ...nawet wtedy kiedy " głowa siwieje ,a ...hormony nadal szaleją .
Z poważaniem urażona do żywego. Meduza
medi , nie unoś się tak , bo złość piękności szkodzi , a stres negatywnie wpływa na organizm .
stary , to ja raczej nie będe , średnia wieku jest coraz mniejsza
jesteś urażona do żywego to nie było o Tobie , nie wiem w jakim jestes wieku , ani czy z metra cięta
znałem kiedyś w sanatorium taka Ulę , która w choleryczny sposób reagowała , na słowa innych , które Jej się nie podobały . mogła przecież nie słuchać , tylko omijać ich szerokim łukiem , ona jednak była w centrum zainteresowania i czepiała się niewygodnych dla niej słów
Nie jestem piękna ,wiek tu nie ma w sumie nic do rzeczy .Nie interesują mnie Twoje znajome .Chodzi tylko o totalny brak kultury.Forum schodzi na psy jeżeli moderator przepuszcza takie zachowanie ,kiedyś był ban bez odwołania i działał baardzo wychowawczo .A określenie siusiumajtki dotyczyło mojej słodkiej przyjaciółki Słoneczka Choć w ostateczności doszłyśmy do porozumienia ,że jesteśmy równie stare