miłość i sex sanatoryjny!
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 260 razy
- Podziękowano: 138 razy
Re: miłość i sex sanatoryjny!
znam toWaldeklat45 pisze: 16 mar 2018 09:02
masz szansę na bycie w paczce , jeśli ją sobie sama zorganizujesz - ze świeżaków i osób poznanych w sanatorium .
do tej co jest na forum , nie masz szans przebicia![]()
piszesz to - co chcą czytać , jesteś cacy , napisz tylko cos , co się jednej/mu z nich nie spodoba , zbiegną sie i osaczą jak sępy . wiele osób przez to albo przestało pisać , albo usunęli konta .
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Odpuść już Waldek , ta Wasza dyskusja przestaje być zabawnaWaldeklat45 pisze: 16 mar 2018 08:48widzisz medi - i kto tu kpija pisałem ogólnie o sanatoryjnej rzeczywistości , Ty kpisz z konkretnych użytkowników na forum . chciałaś uderzyć we mnie
![]()
![]()
, a rykoszetem poszło w innych .
jaka zatem data stanowi o tym czy ktoś jest siusiumajtkiem czy nie![]()
ładnie to tak współużytkowników ośmieszaćniech wiedzą kogo tak nazywasz
![]()
- GIENIA
- Przyjaciel forum

-
forumowicz
Hmmm...przejrzałam wiele wpisów i faktycznie chcąc być jego faktycznym użytkownikiem na wielu postach należałoby albo być w konkretnym sanatorium albo cofnąć się wiele lat wstecz. To jeden z powodów dla którego te nicki znikają, .stopień wtajemniczenia poziom master , nawet nie chce się do niego sięgać.GIENIA pisze: 16 mar 2018 13:46znam toWaldeklat45 pisze: 16 mar 2018 09:02
masz szansę na bycie w paczce , jeśli ją sobie sama zorganizujesz - ze świeżaków i osób poznanych w sanatorium .
do tej co jest na forum , nie masz szans przebicia![]()
piszesz to - co chcą czytać , jesteś cacy , napisz tylko cos , co się jednej/mu z nich nie spodoba , zbiegną sie i osaczą jak sępy . wiele osób przez to albo przestało pisać , albo usunęli konta
![]()
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Właśnie ja tak działamFlorystka pisze: 16 mar 2018 14:03
Hmmm...przejrzałam wiele wpisów i faktycznie chcąc być jego faktycznym użytkownikiem na wielu postach należałoby albo być w konkretnym sanatorium albo cofnąć się wiele lat wstecz. To jeden z powodów dla którego te nicki znikają, .stopień wtajemniczenia poziom master , nawet nie chce się do niego sięgać.Nie mam parcia na wczepianie się , po drugie jest wiele tematów neutralnych do których można się dopisać nie posiadając większych znajomości. A takich przyjaźni jakie są tutaj życzę wszystkim, szczególnie, że poparte spotkaniami w realu, to bardzo łączy. To piękne. Ja moje przyjaźnie z sanatorium również dopieszczam aby przetrwały choć poza forum. A swieżaki...nie zostaną nimi na zawsze, forum mam nadzieję, będzie ciągle ewaluowało i są szansę rozwinąć skrzydła nowym uczestnikom.
Gdy było spotkanie w Krakowie , jedna z uzytkowniczek wprost mi napisała .... Ty przyjedziesz ? po co ? Ciebie nikt nie zna .... nie pojechałam , patrzyłam jak machają do kamerki spod Adasia
- GIENIA
- Przyjaciel forum