miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
Re: miłość i sex sanatoryjny!
Waldeklat45 pisze: 16 mar 2018 09:02
masz szansę na bycie w paczce , jeśli ją sobie sama zorganizujesz - ze świeżaków i osób poznanych w sanatorium .
do tej co jest na forum , nie masz szans przebicia![]()
piszesz to - co chcą czytać , jesteś cacy , napisz tylko cos , co się jednej/mu z nich nie spodoba , zbiegną sie i osaczą jak sępy . wiele osób przez to albo przestało pisać , albo usunęli konta
Hmmm...przejrzałam wiele wpisów i faktycznie chcąc być jego faktycznym użytkownikiem na wielu postach należałoby albo być w konkretnym sanatorium albo cofnąć się wiele lat wstecz. To jeden z powodów dla którego te nicki znikają, .stopień wtajemniczenia poziom master , nawet nie chce się do niego sięgać.Nie mam parcia na wczepianie się , po drugie jest wiele tematów neutralnych do których można się dopisać nie posiadając większych znajomości. A takich przyjaźni jakie są tutaj życzę wszystkim, szczególnie, że poparte spotkaniami w realu, to bardzo łączy. To piękne. Ja moje przyjaźnie z sanatorium również dopieszczam aby przetrwały choć poza forum. A swieżaki...nie zostaną nimi na zawsze, forum mam nadzieję, będzie ciągle ewaluowało i są szansę rozwinąć skrzydła nowym uczestnikom.
Waldek45 to ma szansę czy nie mam? brzmi ciekawie
-
forumowicz
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 260 razy
- Podziękowano: 138 razy
Max .... mnie zmiana nicku sporo dałaMax pisze: 16 mar 2018 14:15 Gienia zmiana nicku nic nie daje,kto chce to widzi tą zmianę,tzn kto zmienił,haha,poza tym , są tacy co nie mogą se znalesc towarzystwa,to nadrabiają to ilością nicków
Kiedyś moim nickiem było moje imię ..... dzisiaj postrzegana jestem jako starsza pani GIENIA .....
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 260 razy
- Podziękowano: 138 razy
-
forumowicz
Właśnie tego typu wpisy zniechęcają nowych, którzy notabene nie muszą wchodzić na siłę między przysłowiowe wrony. Kto będzie chciał odpisze, kto będzie chciał dogryzie mniej lub bardziej złośliwie. Ważne aby każdemu dać szansę, zawsze można być z drugiej strony barykady prawda? Znalezienie towarzystwa w utrwalonym stadzie? Tak prawdziwie? Mój Nick albo pozostanie niezmieniony albo zniknie i tyle. Chcę znaleźć przydatne informacje i przyjaznych ludzi, których jest na forum zapewne wielu, niezależnie od stażu i tysięcy wysłanych postów. BuźkaMax pisze: 16 mar 2018 14:15 Gienia zmiana nicku nic nie daje,kto chce to widzi tą zmianę,tzn kto zmienił,haha,poza tym , są tacy co nie mogą se znalesc towarzystwa,to nadrabiają to ilością nicków