Gołdap Wital 9.04.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
josephine
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2018 19:12

Gołdap Wital 9.04.2018

Post autor: josephine »

Witam. Czy ktoś jedzie do Gołdapi w kwietniu? To mój pierwszy wyjazd do sanatorium. Miło by było wiedzieć, że nie jedzie się samemu :)
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2017 15:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Gołdap Wital 9.04.2018

Post autor: MAnty »

josephine pisze: 19 lut 2018 16:52 Witam. Czy ktoś jedzie do Gołdapi w kwietniu? To mój pierwszy wyjazd do sanatorium. Miło by było wiedzieć, że nie jedzie się samemu :)
Witam
Na pewno ktoś się znajdzie sam/sama nie będziesz to duże sanatorium , byłem w tamtym roku na przełomie marca i kwietnia, też pierwszy raz. Nie mam z tego tytułu doświadczenia ale miejsce super na odpoczynek , luksusów nie ma ale jest przyjemnie. Większość skierowań jest z mazowieckiego i podlaskiego województwa. Jak masz jakieś pytania to śmiało , ja jak będę miał możliwość kiedykolwiek wybór co do ośrodka to wybiorę Gołdap.
Awatar użytkownika
marjolus
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2017 14:36
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: marjolus »

jedziesz w dobrym czasie i w dobre miejsce tam jest dużo kuracjuszy z różnymi schorzeniami . ludzi poznasz na miejscu aż będzie ci żal wyjeżdżać :serce:
Nowicjusz1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2017 21:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Nowicjusz1 »

Z warm.-mazur. też chętnie dają Gołdap. Mam sporo znajomych, którzy tam byli. Jedni zadowoleni, inni nie.
Ciekaw jestem, może ktoś wie, czy mają w Gołdapi pokoje jednoosobowe. Pytam na wszelki wypadek, gdybym mnie tam skierowali. Jestem już w drugim wagonie.
Pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
josephine
Kuracjusz
Kuracjusz

MAnty, marjolus - dzięki za słowa otuchy. Dzieckiem będąc jeździłam na podobne "zbiorówki", zwane koloniami. Miło wspominam - cudowne czasy :D Teraz jadę się zrehabilitować po wypadku, żeby móc wrócić do pracy. Wiem, że turnus rehabilitacyjny to nie kolonie, ale to moje jedyne doświadczenie wyjazdowe w tak dużej grupie :)
Przejrzałam forum i znalazłam wiele pozytywnych opinii o Witalu, zwłaszcza o świetnej bazie zabiegowej. Pytania pewnie pojawią się bliżej wyjazdu. Na razie większość przydatnych informacji znajduję na tym wspaniałym forum i chciałabym bardzo podziękować ludziom, którzy je tworzą i, tak jak Wy, służą radą i pomocą :D
Nowicjusz1 - też jesteś z warmińsko-mazurskiego? Trzymam kciuki za dobrą miejscówkę. Chwal się, jak będziesz już wiedział :)
Awatar użytkownika
marjolus
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2017 14:36
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: marjolus »

pilnują ale da się to obejśc..
co do kolonii to są kolonie ale dla dorosłych
jedynki? hmm nie zauważyłam 2 i 3 tak.
ale zależy jakie schorzenie na psychosomatyce są tylko 2 :lol:
Awatar użytkownika
josephine
Kuracjusz
Kuracjusz

Ponawiam pytanie - czy ktoś wybiera się do Witala w kwietniu?
Awatar użytkownika
josephine
Kuracjusz
Kuracjusz

Serio? Nikt nie jedzie?
Awatar użytkownika
josephine
Kuracjusz
Kuracjusz

Jeszcze raz do góry. Może jednak ktoś ma skierowanie do Gołdapi na 9 kwietnia? Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
josephine
Kuracjusz
Kuracjusz

josephine pisze: 16 mar 2018 23:09 Jeszcze raz do góry. Może jednak ktoś ma skierowanie do Gołdapi na 9 kwietnia? Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ