Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mimo wszystko bo zostałem wywołany chciałbym wiedzieć o kogo chodzi.
nawet przed chwilą przeczytałem wszystkie wpisy dotyczące owe spotkania ,które o ile pamiętam organizował ...
Proponuję zrobić analizę zachowań niektórych osób to sami dojdziemy do jakichś wniosków Max-rzadko się z Tobą zgadzam-ale w tym przypadku Masz całkowitą rację-niestety
Dobrze że Ci się nie oberwało że zadajesz się z Łódzką mafią-Princi proponuje skończyć ten temat a zająć się tym co jest w tytule-jest....bezpieczniejszy
Ja się zadaję z każdym i każdego uważam za wartościowego człowieka. Każdego traktuję tak chciałabym być traktowana przez nich.
A co do " Mafii Łódzkiej " to korci mnie kawa na Piotrkowskiej bo miłości i seksu w sanatorium nie zaznałam
Gieniu napisałaś o spotkaniu w Krakowie... byłam na nim i teraz źle się czuję z myślą,że ktoś przyszedł tam tylko po to,by mnie oglądać nie ujawniając siebie.
Osobiście uważam,że albo powinnaś napisać wprost o kogo chodzi,albo nie pisać wcale.
Tak cała sytuacja budzi sensację i niezdrowe domysły.
Czytałam kilka razy to co napisała Gienia.Mniej więcej wiem kto był na tym spotkaniu.Mnie się nie udało tam dotrzeć niestety.Też odczułam w innej sytuacji watpliwa sympatie,ale żeby tak postąpić to szok.Łódzka mafia jest otwarta na wszystkich szczerych ludzi.Myślę że wszyscy mnie poprą a w szczególności Ojciec założyćiel.Princusiu już lecę na fabryczna czekam z rekawiczka.Smutne to co się dzieje.Widzę że coś się wypala.Nawet dobre intencje ,czesto są odczytywane odwrotnie.Jakby mało życie dostarczało problemów,szukają dziury w całym.