Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kominek się zbiesił , miejsca mu było mało i postanowił że pod gołym niebem zamieszka . Czyli pożar pół chałupy poszłłłłłłłłłłło Ale to on poszedł precz i na usługi teraz kobitkę o wdzięczny imieniu Oliwia zatrudniłam
Witam Nocne Gaduły w ten zimowy wieczór Dawno mnie nie było, ale trochę poczytałam Felice życzę miłego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji - nie wiem o co chodzi z tą Gienia - ostatni rzadko wchodzę na NS . Princi - Tobie to ciągle coś się przydarza ...Zdrówka życzę Wszystkim Gadułom