miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: Felice »

bibi pisze: 17 mar 2018 16:52 To co miałam powiedzieć w sprawie , to powiedziałam ..... ja również tam byłam i wcale nie żałuję :kwiat:
Ja też nie żałuję ani chwili,a wręcz cieszę się bo nie poznałabym tylu fajnych ludzi...Ciebie,Nutki,Basiatka i jeszcze kilka innych ludków,nie przekonałabym się jakim miłym,uczynnym i fajnym mężczyzną jest Max,jak fajnie można bawić się nie znając większości ludzi,jak miły jest spacer w środku nocy po Krakowskim Rynku i Plantach... Wymieniać by tu długo te sympatyczne i miłe spotkaniowe elementy.....ale szczegóły niech pozostaną w mojej pamięci.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jakże Wam zazdroszczę...i wspaniale spędzonego czasu i Krakowa. Kocham to miasto. Co do filmu..mogę biegać z kanapkami 😁
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

No wiesz ,teraz to już Felice przesadziłaś :oops: :? Max jest miły ...koń by się uśmiał ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mary jo »

Gienia napisała :

" Masz rację , ze nie wierzysz .... pojechałam .... widziałam Ich Wszystkich .... stałam od Nich metr , moze dwa .... widziałam , gdy machali do kamerki :) .... zastanawiałam się która to Słoneczko , który Darek , która Małgonia i inni ..... po chwili odeszli , a ja poszłam na dworzec ... następnego dnia czytałam Ich opinie o spotkaniu .... "

A wcześniej :

" Gdy było spotkanie w Krakowie , jedna z uzytkowniczek wprost mi napisała .... Ty przyjedziesz ? po co ? Ciebie nikt nie zna .... nie pojechałam , patrzyłam jak machają do kamerki spod Adasia :) "

Gieniu,z całym szacunkiem,ale czegoś nie rozumiem. To byłaś w Krakowie "metr,może dwa" od grupy czy oglądałaś przekaz z kamerki ?
Bo troszkę to "pachnie" jakimś kłamstewkiem. Ja takie wrażenie odnoszę,to jest moje subiektywne zdanie.
forumowicz

Wszyscy od rana się bronili jak czytam sobie ten temat by wieczorem już dowiedzieć się jakie problemy :shock: (....) :x ma nijaka Gienia . :shock:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A czy możecie dać już Gieni spokój ? Ja wiem ,że najlepszą formą obrony jest atak ,ale ...tu się nie ma przed czym bronić .Dziewczyna się pożaliła i tyle .Chyba warto czasami oczyścić atmosferę :evil: :evil: :evil:
forumowicz

Widzisz tu dzieci do pouczania? ja nie :shock:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Widzę ,niezbyt grzecznego dziadka :? :? :?
mary jo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2015 22:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: mary jo »

Przepraszam,nie atakuję nikogo i nie bronię się,bo niby przed czym ?
A czy oczyściła się atmosfera ? Można odnieść wrażenie, że ktoś "zamieszał" tylko w jakim celu ?

Ale nic to :) miłość i seks ;) najpiękniejsze w życiu, niekoniecznie sanatoryjnym :lol:
Bez nich jak bez powietrza :D
forumowicz

I może tego się trzymajny. Ktoś wrzuci kamień, może nawet bez złych intencji...może nie. Organizujcie sobie kochani kolejny wypad, zaproście również Gienię, pogadajcie i z bańki. Jakże ja nie lubię takiego smogu sytuacyjnego. Jak się temat zaczyna trzeba go skończyć, jasno i klarownie. I tak mamy zanieczyszczone powietrze, szczególnie nad Krakowem 😁😉😊
Zablokowany