miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: basiat »

Też uważam, że temat należy skończyć, ale z wyjaśnieniem i położyć tym samym kres domysłom. Nie sądzę, żeby Gienia wyssała sobie z palca całą historię. I tak, jak pisałam wcześniej, chcę znać sprawcę całego zamieszania!!!!!!!!!!!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A potem batem go 😉 Gieniu skończ cierpienia i zakończ temat. Pleaaaase...
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Nie Florystko, nie batem. Mi wystarczy, że będę wiedziała. Nawet nie skomentuję......Po prostu, będę wiedziała, kogo mam się wystrzegać ;) :evil:
forumowicz

Żartuję odnośnie bata. Odnośnie świadomego wrzucania kamienia w ogródek kwiatów już nie...I szczerze mówiąc nie rozumiem takich sytuacji. Mam coś do kogoś, szczególnie tego co zrobił mi przykrość to mu to mówię. Czasami okazuje się, że czyjeś działanie nie jest zamierzone. Jak jest tutaj? Uczucia mam lekko mieszane. To Wy znacie się doskonale. Życzę aby problem się wyjaśnił. Ale to już zależy od posiadacza kamienia...
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Droga ...Florystko

a pro po bata.
Znam osobiście producenta takich batów z Czańca firma prężna i 100% swej produkcji sprzedaje na rynki niemieckie i holederskie
Znam też pewnego Kaszuba spod Gdyni ,który wg zapewnień ubiera 90% kobiet w europie w ubranka lateksowe.

Dlatego aby odciążyć temat zastanawiam się nad rozpoczeciem sprzedazy w sanatoriach w/w atrybutów
Wszak pisze w temacie <<<<<<< miłość i sex sanatoryjny >>>>>

a co do nie grzecznego dziadka -obiecuję Medi juz wziąść ..leki :D

Drogie Panie
Drodzy Panowie

Max napisał święte słowa dzis to już nic nie da
Stanie się lincz Osoba ,która to napisała zlikwiduje konto a za miesiąc pojawi się pod innym Nickiem
Na dobra sprawę ILE OSÓB PUBLICZNIE udostępniło Swoj Wizerunek na Tym Forum
Jestem czy byłem pierwszy który upublicznił się gdyby Każde z Nas podało swe PRAWDZIWE Namiary zapewniam było by mniej zwady a tak 95% to wypowiedzi anonimowe
Ok Znam Max-a ,Znam Słoneczko ,mam Kilka numerów telefonów do Forumowiczów ,ale te numery mozna zmienić .

Dlatego jako Szalony dziadek z Totalnym ADHD proponuję wrócić do Temat bo On jest chyba bardziej interesujący niż ......................

prosi Darek Woźniak z Katowic
-amen
forumowicz

Wrrrr....nie cierpię lateksu. Co do transparentności danych ...inaczej patrzą na to ludzie, którzy wymienili miliony postów a znajomość zaciesnili w realnym świecie. Pewna anonimowość jak dla mnie to integralna część Internetu. Nicki, które posiadają wszyscy również. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Dorota vel Florystka 😁
Od forum oczekuję informacji i miłej atmosfery nie mam zamiaru robić burz w szklance wody ani....zmieniać Nicka.
Peselu nie podam 😁
forumowicz

A w Czańcu to świetne makarony robią.😉 ale to już kwestia gustu 🤗
forumowicz

Nienawidzę rywalizacji. Nie rozumiem tego zjawiska i nigdy nie biorę w nim udziału. Jestem pewna, że gdyby przyszło mi z kimś, o coś konkurować, to wymiękłabym na starcie. Po prostu nie wzięłabym w tym udziału, odwróciła się i poszła zupełnie inna drogą. Nie motywuje mnie to absolutnie. Wręcz przeciwnie. Wprowadza wewnętrzny dysonans poznawczy. Nie rozumiem wszelkich plebiscytów: „kto pierwszy, ten lepszy”. Przecież każdy z nas ma w sobie pewne unikatowe wartości, spostrzeżenia, myśli, które chce przekazać innym. Pewne cechy, które są charakterystyczne tylko dla niego. Nie da się do siebie porównać dwóch osób. To zupełnie absurdalne i dla mnie niekoniecznie zrozumiałe. Pojęcie „być lepszym” jest pojęciem subiektywnym. Nie warto walczyć o to, żeby być w czymś najlepszym, czy lepszym od innych. Jedyne o co warto walczyć - to żeby być najlepszą wersją siebie.

- Aleksandra Steć
forumowicz

Nie mam pewności czy powinno się to znaleźć w Tym miejscu.....Ale zapodałam A Co? .... :mrgreen: miłej lektury :mrgreen:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Florystka pisze: 17 mar 2018 22:49 A w Czańcu to świetne makarony robią.😉 ale to już kwestia gustu 🤗
Znam o ile dobrze kojarze to Latex i makarony są chyba w..rodzinie :)
Zablokowany