NFZ zmiana terminu wyjazdu
NFZ zmiana terminu wyjazdu
Krótkie pytanie.
Przyznany termin sanatorium na kwiecień. Brak urlopu. Mogę w czerwcu, wrześniu, październiku. Pani urzędniczka absolutnie nie widzi możliwości przesunięcia (rozmowa przez telefon). Czy zdarzyło się komuś z szanownych forumowiczów pozytywne rozwiązanie takiej sprawy w NFZ-ecie.
Drogi Adminie, nie usuwaj mi wątku. Poczekaj chwilkę, może ktoś odpowie. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Re: NFZ zmiana terminu wyjazdu
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Ale te rozmowy prowadzę zanim dostane skierowanie przewidujac, na kiedy wypadnie przydział.
Koleżanka dostała skierowanie na marzec - nie mogła praca w szkole, odesłąła, poprosiła i dostała wakacje.
Ale inna koleżanka dostała marzec i NFZ nie poszedł na rekę i nie dał nowego terminu. Dlaczego, nie wiem.
zawsze warto spróbować.
Bogutka
-
forumowicz
dwa razy zmieniałam termin, właśnie ze względów zawodowych.Raz właśnie brak urlopu - przesunęli mi na kolejny rok na styczeń a raz z powodów reorganizacji w pracy -przesunęli mi o kilka miesięcy, zresztą na termin zgodny z moim wnioskiememik pisze: 16 mar 2018 03:13 Pewnie gdzieś jest taki wątek, ale nie znalazłam.
Krótkie pytanie.
Przyznany termin sanatorium na kwiecień. Brak urlopu.
- zaba-12
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 gru 2015 18:44
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 5
druga przyczyna to reorganizacja zakładu pracy , od marca jakby nowy pracodawca i nowa umowa więc od razu urlop niemożliwe
Dostałam odpowiedź-przesunięcie wyjazdu o 2 miesiące-w to samo miejsce