"A ja jestem dumny z siebie że mimo chwil zwątpienia i bezsilności próbujemy pokonać ból, cierpienie i prawie dwudziestoletnią walkę z chorobą syna
Co wywołuje w Was dumę i poczucie zadowolenia?
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Re: Co wywołuje w Was dumę i poczucie zadowolenia?
"A ja jestem dumny z siebie że mimo chwil zwątpienia i bezsilności próbujemy pokonać ból, cierpienie i prawie dwudziestoletnią walkę z chorobą syna
gdy wygram walkę z moim rakiem bo choroby męża nie da się zwalczyć... mamy tylko nadzieję by rozwój trwał wolno...
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
i właśnie TY musisz mieć poczucie zadowolenia
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
FeliceFelice pisze: 18 mar 2018 19:26 We mnie uczucie zadowolenia powoduje uśmiech i radość moich wnuków,to że łakną kontaktów z Busią.
A dumę? To że przeżyłam swoje życie w miarę dobrze i uczciwie. W miarę,bo każdy człowiek ma jakieś grzeszki na sumieniu![]()
Tobie tylko się wydaje TO JA jestem Najbardziej dumnym ..no fakt Ty Babcią Ja dziadkiem.
A rozwala Cie jak w Towarzystwie ..Drugiego dziadka podchodzi Janek na Moje kolana łapie za szyję i Jedzie KOCHAM CIE DZIADKU .mina pozostałych bezcenna a dowala Jeszcze Franek całe 16 miesięcy i też wdrapuje się i daje Ci buziaka
Po imprezie chyba przez 15 minut beczałem w toalecie BEZCENNE a to Tylko dzieci 5 letni Janek i 16 miesięczny Franek
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Długo się zastanawiałam , co napisać aby nie zabrzmiało patetycznie . Marjolus , wierz mi napiszesz to co ja .....Właśnie z tego jestem dumna . Dziś mogę to głośno powiedzieć POKONAŁAM tego sk.....lamarjolus pisze: 18 mar 2018 20:46 Ja chyba czekam na to by coś napisać
gdy wygram walkę z moim rakiem bo choroby męża nie da się zwalczyć... mamy tylko nadzieję by rozwój trwał wolno...![]()
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Co wywołuje u mnie dumę i poczucie zadowolenia?
Mając 14 lat już nie chodziłem ani nie byłem w stanie wstać z łóżka szpitalnego, nawet na nim usiąść.
Przez lekarzy zostałem skazany w tamtym czasie na dożywocie w wózku inwalidzkim.
A jestem i żyję - takim jakim widzicie mnie z innych wpisów na N-S.
Teraz już wiem, że nie muszę się spieszyć. Życie to nie wyścig - to piękna przygoda, w której najlepiej uczestniczyć we własnym rytmie.
-
forumowicz
Niestety ale też poznałam swoich przyjaciół...
jak to w przysłowiu ... '''prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie'''''....
dużo osób odwróciło się bo nie wiedzieli jak ze mną rozmawiać
nawet własna matka
ale ja do niej poleciałam bo to matka
koleżankę na chemie woziłam mimo że nie odzywała się do mnie po mojej mastektomii
i co zrobić taka już jestem pomagam każdemu nawet tym co odwrócili się ode mnie