Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Już św. Jan Paweł II mówił że nie należy nic majstrować przy ustawie więc
o co im chodzi Czy nie może zostać jak było dotychczas
Komuś z nudów chyba rozum odebrało. Mnie to już nie dotyczy ale kobiety walczcie
Twardy elektorat i purpuraci przesyłają swoje instrukcje-ciekaw jestem jakie mieliby zdanie gdyby borykali się z codziennym życiem i śmiercią nowo narodzonych dzieci lub niepełnosprawnością do końca życia-pozwolić im zawierać małżeństwa-niech zejdą na ziemię do swoich owieczek-a tak to pozwalają sobie na wygłaszanie chomli i każą modlić się za odesłanie Papieża Franciszka do domu Ojca-Totalny Skandal i tego się nie piętnuje i nie potępia
Jestem przeciw,nie mozna juz tego sluchac ,co jakis czas jest to walkowane czy za PO ,czy za PIS taki temat zastepczy do odwrocenia uwagi od czegos tam....
Myślę , że za zaoraniem to najwięcej jest zwolenników mazowieckiego i tych ,,pałkownikowych " okolic , których również dosięgną ,,porządki"
Lubelskie jak poznasz to pokochasz ... znam takich
Margot, poprosiłam aby tak się nie wypowiadano. Myślę że każdy ma prawo do własnego zdania ale obrażać nikt nie ma prawa.Stosując libertariańskie prawo ręki.