Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj te sliweczki za daleko,a szkoda.Jak ja sobie przypomnę te wielkanocne wypady do Zlocienia.Pomidorki jedynie w zasięgu ale zjazdówki ,to nie ta pora.Smakiem przyjdzie się obejść.
A ja mam wypasiony bigosik na swojskiej kiszonej z malżem troszkę ogarneliśmy chatę, jeszcze u mamy....do wieczora daleko ale mam szatański plan się op...ot co!