Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sergio_1 2 3 4 pisze: 26 mar 2018 08:48
Maryann - żona mówi , że jednak tutaj lepiej niż w Róży a ja muszę się jeszcze chyba przekonać jak niewierny Tomasz.
sergio_1 2 3 4 pisze: 26 mar 2018 08:48
Najlepiej zadzwoń bo rożnie to bywa podaję numer telefonu :33 854 87 00 myślę , że to lepsze wyjście powiesz kiedy i jaki pokój. Na pewno wcześniej lepiej ale warto marudzić, wcześniej lepszy wybór.Nie zrażaj się trudnościami mów śmiało , że chcesz to i to opłaca się. Zmieniałem bo dostałem kiepski przed remontem . Pozdrawiam wszystkich , szczególnie przybywających w najbliższych dniach do Daniela.
Maryann - żona mówi , że jednak tutaj lepiej niż w Róży a ja muszę się jeszcze chyba przekonać jak niewierny Tomasz.
Dziękuję Sergio za podpowiedź na pewno skorzystam ,a czy dzwoniąc tam mogę sama wybrać sobie pokój jakbym chciała przyjechać wcześniej, czy dopiero jak będę n