Mój pierwszy taki wyjazd sanatorium Daniel Ustroń od 8.04.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Mój pierwszy taki wyjazd sanatorium Daniel Ustroń od 8.04.2018

Post autor: forumowicz »

Na liście ??? Zawsze 1 :mrgreen: :kwiat:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

sergio_1 2 3 4 pisze: 26 mar 2018 08:48 Maryann - żona mówi , że jednak tutaj lepiej niż w Róży a ja muszę się jeszcze chyba przekonać jak niewierny Tomasz. :D
No wiadomo... słuchaj żony Sergio... :kwiat: :lol: :lol:
graziag
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2018 19:21
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: graziag »

sergio_1 2 3 4 pisze: 26 mar 2018 08:48 Najlepiej zadzwoń bo rożnie to bywa podaję numer telefonu :33 854 87 00 myślę , że to lepsze wyjście powiesz kiedy i jaki pokój. :D Na pewno wcześniej lepiej ale warto marudzić, wcześniej lepszy wybór.Nie zrażaj się trudnościami mów śmiało , że chcesz to i to opłaca się. Zmieniałem bo dostałem kiepski przed remontem . Pozdrawiam wszystkich , szczególnie przybywających w najbliższych dniach do Daniela.
Maryann - żona mówi , że jednak tutaj lepiej niż w Róży a ja muszę się jeszcze chyba przekonać jak niewierny Tomasz. :D
Dziękuję Sergio :) za podpowiedź na pewno skorzystam ,a czy dzwoniąc tam mogę sama wybrać sobie pokój jakbym chciała przyjechać wcześniej, czy dopiero jak będę na miejscu ? :) A jeśli mogę jeszcze prosić o podpowiedź to które pokoje możesz polecić :) ?
agapio1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2017 23:31
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: agapio1 »

sergio_1 2 3 4 pisze: 26 mar 2018 08:48 Najlepiej zadzwoń bo rożnie to bywa podaję numer telefonu :33 854 87 00 myślę , że to lepsze wyjście powiesz kiedy i jaki pokój. :D Na pewno wcześniej lepiej ale warto marudzić, wcześniej lepszy wybór.Nie zrażaj się trudnościami mów śmiało , że chcesz to i to opłaca się. Zmieniałem bo dostałem kiepski przed remontem . Pozdrawiam wszystkich , szczególnie przybywających w najbliższych dniach do Daniela.
Maryann - żona mówi , że jednak tutaj lepiej niż w Róży a ja muszę się jeszcze chyba przekonać jak niewierny Tomasz. :D
Witaj Sergio.
Jadę do Daniela 8 kwietnia więc już nie długo mam pytania które pokoje są po remoncie (muszę wiedzieć o co marudzić ;) ) no i kwestia parkingu masz namiary na kogoś gdzie można zostawić samochód taniej niż na parkingu Daniela,bo te prawie 200 PLN to po prostu przesada.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

To by było zbyt łatwe telefon i pokój załatwiony :lol: . jak najbardziej na miejscu, Co do pokoi wyremontowanych to 1,2 i wyżej ale bywają pokoje niewyremontowane na 2 pietrze . Radzę wziąć klucz i szybciutko go ocenić czy nam odpowiada i w razie czego reklamować. Parking raczej lepiej na miejscu zobaczyć i ocenić czy odległość będzie pasować i cena. Pozdrawiam :D
graziag
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:D widzę ze jest juz ktoś kto jedzie do Daniela również 8 kwietnia prawda agapio? :D
agapio1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2017 23:31
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: agapio1 »

graziag pisze: 26 mar 2018 20:43 :D widzę ze jest juz ktoś kto jedzie do Daniela również 8 kwietnia prawda agapio? :D
Witaj
Tak jadę 8 kwietnia ,na forum opinie różne :o .
graziag
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Tak to prawda ale nastawiam się pozytywnie do tego wyjazdu jak inni mi proponowali :)
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

graziag Wysądowałem jeśli Ciebie to interesuje są jedynki. :)
graziag
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

sergio_1 2 3 4 pisze: 27 mar 2018 21:33 graziag Wysądowałem jeśli Ciebie to interesuje są jedynki. :)
Sergio :) co znaczy WYSĄDOWAŁEM !!!
A jeśli chodzi o jedynki to dzwoniłam tam i pani powiedziała ze są tylko dwójki i trójki :cry:
A jeśli mogę spytać skąd u ciebie taka wiedza?
ODPOWIEDZ