Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pawel1807 pisze: 02 kwie 2018 18:48
zabierz mnie z Kutna, turnus mam od 01.06.2018 w trójkę będzie jeszcze lepiej, zadzwoń może przyjmą ciebie dzień wcześniej:D
nie mogę jechać 1.06 bo jestem jeszcze w pracy i pewnie dość długo (do jakiejś 17-18), planuję wyjechać z domu ok. 4 nad ranem żeby przed 8 być na miejscu
Czy tam jechać nie masz wyjścia ZUS kieruje i trzeba czy to się Tobie podoba czy nie . nie jadąc musisz liczyć się z poważnymi konsekwencjami. (chyba ,że się rozchorujesz w tym terminie)Byłem W Sobieszewie w porze późno jesiennej . Są ośrodki na pewno lepsze ale dla mnie liczyły się zabiegi a te były ok. Nie mogłem narzekać na jedzenie ,choć słyszałem ,że się przez jakiś czas popsuło . będziesz zadowolona pora super i morze blisko . i te spacery brzegiem . Opinie od skrajnych do dobrych sama musisz sprawdzić a po powrocie opisać na forum .
Gość pisze: 04 kwie 2018 08:52
Witam,
jadę z Warszawy - pytanko czy ktoś też się tam wybiera w tym czasie?
Sama już nie wiem czy tam jechać, jak tak człowiek poczyta.
Wychodzi na to, że jest tam kiepsko, ale z drugiej strony jest to nad morzem.
jedź, zobacz, oceń i napisz
w sieci można napisać wszystko
nie zniechęcaj się
morze wynagrodzi tobie wszystko
może spotkasz bratnią duszę
i będzie cudownie
Trzeba jechać i jak to mawiają spróbować wszystkiego . Ponoć się poprawiło . Pod koniec roku częśc nie działała , widać musieli się sprężyć i starać podnieść poziom . Sama wyspa jest urokliwa , bliskość Trójmiasta , dogodny dojazd , pora roku to ogromne plusy. Tam wystarczyło posprzątać i już by było lepiej . Myślę że musieli ponaprawiać sporo niedociągnięć. Czekamy na wieści a najlepiej z fotkami. Ciekawi mnie czy pousuwali te wszędzie stojące stare okna i ponaprawiali schody do budynku za łącznikiem.