Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!

Post autor: forumowicz »

Wspomnienia, Świeradów Zdrój parę lat temu,poprosiłem dziewczynę do tańca,ona siedziała na piętrze, zeszliśmy na parkiet,tam wkroczyła do akcji agresywna inna pani,wydarła mnie tej kobiecie,ale zatańczyliśmy i tak z wybranką,potem odprowadziłem wybrankę do stolika,tam czekał agresywny mąż, chciał mnie pobić,wybrace było smutno,chyba wolała mnie niż męża,ot życie
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Melodramat normalnie... :lol:
forumowicz

Że Świeradowa mam super wspomnienia,małe miasteczko,a dancingi w domu zdrojowym extra!przyjechał zespół rosyjski muzyczny,po występie na dancingu,siedziały przy stoliku,babcia, córka i wnuczka,babcia wystartowała do mnie,czy z nią zatańczę,a ja chciałem ją uprzedzić i proszę wnuczkę,a mama czyli córka do mnie nie nada,i tak potanczylismy, wypiliśmy trochę wina i było ok
forumowicz

A jak facet jest agresywny to co wtedy??? :? I nachalny i natarczywy?? ........wtedy pięścią w zęby :twisted: nie ma innej rady :lol:
forumowicz

To zależy ile połączonych prawidłowo zwojów mózgowych owo indywiduum posiada 😁 jeżeli przynajmniej dwa rękoczyny nie będą konieczne. No na mnie łobuzy nie działają...no chyba, że jak torreador na byka.
forumowicz

Zwoje zwojami ale swoje miejsce musi znać :lol:
forumowicz

mix pisze: 10 wrz 2012 14:32 No to dziewczyny, co dla Was oznacza słowo męskość ? Jaki jest Wasz ideał faceta ? Może trafię w jakieś gusta. ;)
Trudno mi znaleźć ideał, bo facet, który mnie pociąga przyciąga czasami poprzez trudno uchwytne coś zwane chemią...ale obejrzałam wczoraj filmik z Bradleyem Cooperem i mhmmmm...przyjemnie popatrzeć i uruchomić wyobraźnię. :P
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Max pisze: 31 mar 2018 15:29 Wspomnienia, Świeradów Zdrój parę lat temu,poprosiłem dziewczynę do tańca,ona siedziała na piętrze, zeszliśmy na parkiet,tam wkroczyła do akcji agresywna inna pani,wydarła mnie tej kobiecie,ale zatańczyliśmy i tak z wybranką,potem odprowadziłem wybrankę do stolika,tam czekał agresywny mąż, chciał mnie pobić,wybrace było smutno,chyba wolała mnie niż męża,ot życie
Belmondo to Belmondo-ma się ten urok osobisty i czar-tylko pozazdrościc :roll: :geek: :P
forumowicz

witam,ale Andrzej mnie podniosłeś na duchu,to z okazji Świąt? pozdrawiam serdecznie,Wesołych Świąt
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

Max pisze: 02 kwie 2018 08:56 witam,ale Andrzej mnie podniosłeś na duchu,to z okazji Świąt? pozdrawiam serdecznie,Wesołych Świąt
Oj Drogi Maxie

Jak wspomniał Andrzej wielu chciało by
ale MAX jest tylko JEDEN a że do tego Przystojny to aż trudno mi facetowi się wypowiadać .
Zresztą idac mym tokiem nie powinienem bo ta .........koloratka do czegoś zobowiązuje ,żresztą na Twój Temat niech wypowiedzą się Panie

Prawda ,że Nasz Max jest No-1 na Naszym portalu
ODPOWIEDZ