Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!
-
forumowicz
Re: Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Trudno mi znaleźć ideał, bo facet, który mnie pociąga przyciąga czasami poprzez trudno uchwytne coś zwane chemią...ale obejrzałam wczoraj filmik z Bradleyem Cooperem i mhmmmm...przyjemnie popatrzeć i uruchomić wyobraźnię.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Belmondo to Belmondo-ma się ten urok osobisty i czar-tylko pozazdrościcMax pisze: 31 mar 2018 15:29 Wspomnienia, Świeradów Zdrój parę lat temu,poprosiłem dziewczynę do tańca,ona siedziała na piętrze, zeszliśmy na parkiet,tam wkroczyła do akcji agresywna inna pani,wydarła mnie tej kobiecie,ale zatańczyliśmy i tak z wybranką,potem odprowadziłem wybrankę do stolika,tam czekał agresywny mąż, chciał mnie pobić,wybrace było smutno,chyba wolała mnie niż męża,ot życie
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Oj Drogi MaxieMax pisze: 02 kwie 2018 08:56 witam,ale Andrzej mnie podniosłeś na duchu,to z okazji Świąt? pozdrawiam serdecznie,Wesołych Świąt
Jak wspomniał Andrzej wielu chciało by
ale MAX jest tylko JEDEN a że do tego Przystojny to aż trudno mi facetowi się wypowiadać .
Zresztą idac mym tokiem nie powinienem bo ta .........koloratka do czegoś zobowiązuje ,żresztą na Twój Temat niech wypowiedzą się Panie
Prawda ,że Nasz Max jest No-1 na Naszym portalu