Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na pewno turnus odbedzie sie wczasie a razej pod koniec Twoego swiadczenia rehabilitacyjnego .po turnusie nastepna komisja .tak że nie Martw się ZUS trzyma reke na pulsie
Witaj moniqa W piątek 30.03 dostałam pismo z zus że sie uprawomocniła decyzja. Ale też napisałam do zus gdzie i kiedy pasowałby mi termin sanatorium. Ciekawe czy wezmą to pod uwagę
Tak będzie komisja bo po to jest turnus (zawsze jest komisja po jeśli wysyla ZUS).Komisja stwierdza (choć są wyjątki ) turnus pomógł dojść do zdrowia na tyle aby można było dopuścić do pracy. To zasada jaką kieruje ZUS wysyłając na turnus. Jeśli ktoś dostał 3 lub 4 miesiące świadczenia to często jest skierowanie na rehabilitację wramach prewencji .dodam ,że sami nie przedłuża ci świadczenia bo musisz sam złożyć wniosek (twój lekarz) jeśli nie będzie przedłużenia świadczenia i komisji może nie być.ZUS wysylajac sam nie bierze pod uwagę sugestii petenta