Verano Kołobrzeg 28 maj 2018
Verano Kołobrzeg 28 maj 2018
Czy ktoś również jedzie.?
A jeżeli ktoś był to proszę o cenne uwagi.
Pozdrawiam
Powód: uściślono tytuł
Re: Verano kolobrzeg maj 2018
-
Alicja3140
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2017 17:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Gratuluję Wam dziewczyny Kołobrzegu o tak pięknej porze roku....
Co do Verano to byłam tak kilka lata temu..jeszcze pod inną nazwą Węgiel Brunatny...
Bardzo dobre sanatorium..z wszystkimi zabiegami na miejscu..nigdzie nie trzeba chodzić...jest też basen...na miejscu co dla niektórych jest bardzo ważne...Ja na nic nie narzekałam a byłam w zimie..pokoje wyposażone w lodówki..sztućce telewizory...nie wiem jak z opłatami bo byłam kilka lat temu..może teraz coś się zmieniło...
Są organizowane wycieczki ..krajowe i zagraniczne...w pobliżu SAN i Perła Bałtyku...na miejscu bankomat PKO SA...można wysłać walizkę pocztą bo jest na to miejsce...kartą tez można płacić za pobyt...
Życzę udanego pobytu i pogody na spacery...Gośka
Re: Verano Kołobrzeg 28 maj 2018
Dzieki za crnne informacje.malgorzatas pisze: 02 kwie 2018 10:33 Dzień Dobry![]()
Gratuluję Wam dziewczyny Kołobrzegu o tak pięknej porze roku....
Co do Verano to byłam tak kilka lata temu..jeszcze pod inną nazwą Węgiel Brunatny...
Bardzo dobre sanatorium..z wszystkimi zabiegami na miejscu..nigdzie nie trzeba chodzić...jest też basen...na miejscu co dla niektórych jest bardzo ważne...Ja na nic nie narzekałam a byłam w zimie..pokoje wyposażone w lodówki..sztućce telewizory...nie wiem jak z opłatami bo byłam kilka lat temu..może teraz coś się zmieniło...
Są organizowane wycieczki ..krajowe i zagraniczne...w pobliżu SAN i Perła Bałtyku...na miejscu bankomat PKO SA...można wysłać walizkę pocztą bo jest na to miejsce...kartą tez można płacić za pobyt...
Życzę udanego pobytu i pogody na spacery...Gośka
-
Alicja3140
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2017 17:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
-
Justa1966
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 10 mar 2018 18:09
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
-
rybka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 13 mar 2013 15:51
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowano: 2 razy
Byłam w Kołobrzegu w listopadzie zeszłego roku, i również było fantastycznieJusta1966 pisze: 05 kwie 2018 07:24 ... Mimo, że trafił mi się nieciekawy termin- listopad, to szczerze przyznam, że było fantastycznie..