basiat pisze: 02 cze 2017 22:31
Chciałabym, żeby Nasze Forum wróciło.......Żeby było takie, jak kiedyś......Brakuje mi normalnych rozmów, brakuje mi dawnych tematów, brakuje mi wielu osób,które albo całkiem "zaginęły" albo zaglądają z rzadka........Czy to tylko moje odczucie? Czy to się już nie wróci?
Co sprawiło, że forum nie jest już miejscem spotkań przyjaciół sanatoryjnych?
Basiu do CZASU do kiedy jak wspomniał jednen z wypowiadających INTRYGANTÓW -Tak mimo Świąt nadal będę trwał wswym przekonaniu .
Nie PRZEPROSI od SERCA Osób ,które uraził -obraził ,Usmiercił i....
Forum nie wróci do czasów przed...
Forum NIGDY nie wróci Bo NIE JEJ już z Nami.
Mało wiecie ,ale ile Raz Marysia -bo na przekór tak zwracałem się do Niej podczas Spotkań czy Rozmów razy mnie PROSTOWAŁA ile razy dzwoniła do Eluni i żaliła się na Mnie abym Ograniczył Pisanie Prawdy -Prawdy dosadnej ,ale nie obrażającej Jak to Inni czynią .
Za kilka dni miną dwa lata.
Po Jej odejściu Forum się zmieniło -ZMIEMOŁO się Brak tego czegoś.
Super Elu ,że w Święta odkurzyłaś starego kotleta

-Ale podejżewam ,że związane jest to Właśnie z Marią
Która dla Wielu była Oredownczką DOBRA -Dla Mnie była To Starsza ,ale tylko o kilka godzin Siostra Dla Wielu z Was Była KIMŚ WAŻNYM.
Szkoda jedynie ,że z powodu Jedej Osoby która uczyniła wiele zlego -Kilka Osób "Zawiesiło działalność portalową "
Czy doczekają się Przeprosin ???
Chyba zostały by przyjęte gdyby cały Będzin tonął w Różach
Może forum wróci bo skoro Elunia odświeżyła to może w perspektywie doczekam się Kurek zebranych kilka lat temu
Może wreszcie ruszymy 4 litery na Turnus Dziadków &Babc ze swymi pociechami
Wszak było kilka deklaracji