Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
choruje na rzs od 2006 ,reumatolog wypisala mi skierowanie na leczenie uzdrowiskowe poszpitalne ,czy moge dolaczyc wypis ze szpitala reumatologicznego z 2016 roku bo innego w tej chwili nie posiadam .Dziekuje za podpowiedzi i zycze milego dnia
Witaj rak1946 , dołącz.Ja dołączyłem wszystkie szpitalne karty info. jakie posiadam , z roku ubiegłego i wcześniejsze .Decyzję podejmie lekarz zatrudniony w Twoim oddziale NFZ. Życzę pozytywnego rozpatrzenia Twojego wniosku wraz życzeniami dobrego zdrówka. Pozdrawiam,Kotek1972