Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A tak wracając do tematu forum , to czy są tu osoby które od 02.05.2018r. będą w Iwoniczu ???? Pozdrawiam Wszystkich życząc zdrowych i radosnych Świąt.
Dzieki za życzenia i wzajemnie...Jdzie kurczak, baran ,zając w łapkach wielki kosz trzymając, a w tym koszu aż po brzegi, ogrom życzeń dla Was na wieki...Dużo szczęscia i radości a na stole wspaniałosci, kiełbas,jajeki mazurka babek słodkich i ogórka,na zagryche do wódeczki , kiedy pójdą w ruch szklaneczki,,niech te świeta Wielkanocne będą miłe i radosne...
Ja również dziękuję za życzenia świąteczne.
Ale dostałam pismo z ZUS-U że mój wyjazd został przesunięty na inny termin tzn. od 26.05.2018r.
w związku z remontem . Przykro mi spotkania przy pif...ku nie będzie.
Pozdrawiam ......