Verano Kołobrzeg 28 maj 2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
gonia863
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 22:15

Verano Kołobrzeg 28 maj 2018

Post autor: gonia863 »

Witam. Wyjezdzam do kolobrzegu od 28.05.18.
Czy ktoś również jedzie.?
A jeżeli ktoś był to proszę o cenne uwagi.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2018 21:27 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
gonia863
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Verano kolobrzeg maj 2018

Jeszcze jest dużo czasu...być może pospiszylam się z tym postem. Ale cierpliwie czekam. Mam nadzieję że ktoś się odezwie. Tym czasem wesołych świąt.😁
Alicja3140
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2017 17:50
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Alicja3140 »

gonia ja jadę do Kołobrzegu od 27.05 ale do sanatorium Medicur :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat:
Gratuluję Wam dziewczyny Kołobrzegu o tak pięknej porze roku....

Co do Verano to byłam tak kilka lata temu..jeszcze pod inną nazwą Węgiel Brunatny...
Bardzo dobre sanatorium..z wszystkimi zabiegami na miejscu..nigdzie nie trzeba chodzić...jest też basen...na miejscu co dla niektórych jest bardzo ważne...Ja na nic nie narzekałam a byłam w zimie..pokoje wyposażone w lodówki..sztućce telewizory...nie wiem jak z opłatami bo byłam kilka lat temu..może teraz coś się zmieniło...
Są organizowane wycieczki ..krajowe i zagraniczne...w pobliżu SAN i Perła Bałtyku...na miejscu bankomat PKO SA...można wysłać walizkę pocztą bo jest na to miejsce...kartą tez można płacić za pobyt...
Życzę udanego pobytu i pogody na spacery...Gośka
gonia863
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Verano Kołobrzeg 28 maj 2018

Super A skąd jedziesz? Alu...myślę że się spotkamy. To nie jest duża odległość od Verano.
gonia863
Kuracjusz
Kuracjusz

malgorzatas pisze: 02 kwie 2018 10:33 Dzień Dobry :kwiat:
Gratuluję Wam dziewczyny Kołobrzegu o tak pięknej porze roku....

Co do Verano to byłam tak kilka lata temu..jeszcze pod inną nazwą Węgiel Brunatny...
Bardzo dobre sanatorium..z wszystkimi zabiegami na miejscu..nigdzie nie trzeba chodzić...jest też basen...na miejscu co dla niektórych jest bardzo ważne...Ja na nic nie narzekałam a byłam w zimie..pokoje wyposażone w lodówki..sztućce telewizory...nie wiem jak z opłatami bo byłam kilka lat temu..może teraz coś się zmieniło...
Są organizowane wycieczki ..krajowe i zagraniczne...w pobliżu SAN i Perła Bałtyku...na miejscu bankomat PKO SA...można wysłać walizkę pocztą bo jest na to miejsce...kartą tez można płacić za pobyt...
Życzę udanego pobytu i pogody na spacery...Gośka
Dzieki za crnne informacje.
gonia863
Kuracjusz
Kuracjusz

Mam w planie zabrac kijki..ale potrzebuje towarzystea. Czy ktos bedzie chetny do wspolnych spacerów?😁😁😁
Alicja3140
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2017 17:50
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Alicja3140 »

gonia jadę z Warszawy pociągiem, mój turnus zaczyna się 27, zastanawiam się czy jechać dzień wcześniej 26 była bym wieczorem. 27 to niedziela jak będę po 16 to zastanawiam się czy czasem nie późno? Na spacery chętnie będę się wybierać :lol:
Justa1966
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 mar 2018 18:09
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Justa1966 »

Byłam w Verano 2 lata temu. Mimo, że trafił mi się nieciekawy termin- listopad, to szczerze przyznam, że było fantastycznie. Warto tam jechać. Sanatorium jest świetnie położone, bo wystarczy przejść 50 m przez park i już jest się na plaży. Sam obiekt bardzo duży, więc na początku można trochę się gubić w krążeniu w tym labiryncie. Jednak zachować spokój i uważnie czytać drogowskazy wiszące nad głowami- one naprawdę bardzo pomagają. Pokoje rewelacyjne, 2-osobowe z ładnymi meblami, dużymi łazienkami (ręczniki wymieniają każdego tygodnia) i balkonami. Nie radzę także zabierać swojego porannika (szlafroka ), bo za 20 zł mogłam wypożyczyć firmowy (biały, puszysty)na cały turnus. Jest basen wewnętrzny i czepek można kupić za 5 zł w automacie. Wszędzie czysto, wyżywienie ok. Najważniejsze, że świetne zabiegi są także na miejscu. Lepiej nie mogła Pani trafić. Miłego pobytu życzę :)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Justa1966 pisze: 05 kwie 2018 07:24 ... Mimo, że trafił mi się nieciekawy termin- listopad, to szczerze przyznam, że było fantastycznie..
Byłam w Kołobrzegu w listopadzie zeszłego roku, i również było fantastycznie :D Tak, warto tam jechać :!:
ODPOWIEDZ