Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ulik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2010 00:06

Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Post autor: Ulik »

Witam ponownie :D Mam kolejne pytanie dla wytrwałych :P Przeczytałam ostatnio o punktach w skali od 1- 4 podobno zusowscy na prewencji sanatoryjnej coś takiego dostają przy wypisie jeżeli ktoś jest zorientowany o co dokładnie chodzi to znowu bardzo proszę o odpowiedz (podobno jak się otrzyma 1 to ZUS może zabrać świadczenie o co dokładnie chodzi :?: :?: :?: :?: :?: )Z góry dziękuję ;)
Stefania
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lis 2009 05:09

Post autor: Stefania »

Lekarz prowadzący w sanatorium ma kartę do wypełnienia dla ZUS-u o tym czy danemu pacjentowi zabiegi pomagają i w "jakim stanie" jest dana osoba. Z tego co pamietam ordynator wypełniał to u mnie na każdej z trzech wizyt, któe miałam w trakcie pobytu w Stróżach.

Pozdrawiam
Ulik
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2010 00:06

Post autor: Ulik »

Bardzo Ci dziękuję Stefanio za szybką odpowiedz .Kilka dni temu prosiłam o przesłanie zdjęć z ośrodka ze Stróży w jednej z moich wypowiedzi - ponawiam prośbę jak byś była taka uprzejma adres umieściłam na 9 stronie forum z góry dziękuję :)
Stefania
Kuracjusz
Kuracjusz

Przepraszam, że tak późno...wysłałam;)
tosia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2009 12:22

Post autor: tosia »

Stefanio ja też bardzo bym chciała zdjęcia z ośrodka jeśli to nie kłopot to bardzo proszę. Mój [email]
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:27 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
Łukasz87
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2010 14:11

Post autor: Łukasz87 »

Dzięki Stefania:*
Stefania
Kuracjusz
Kuracjusz

Nie za co Łukaszu;) Wysłane Tosiu:)
synu2005
Na forum od: 22 sty 2010 14:34

Post autor: synu2005 »

Witam
Dostałem skierowanie do Stróż na 14Kwietnia. myślę że poznam tam fajnych ludzi ja 34latka
tosia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2009 12:22

Post autor: tosia »

Z bardzo dużym wyprzedzeniem dostałeś skierowanie my dostalismy miesiąc wcześniej to dobrze przynajmniej przygotujesz się do wyjazdu.Jestem pewna że będziesz zadowolony.Ja utrzymuje kontakt z chłopakiem który właśnie kończy tam turnus w środę i który tez do mnie pisał pełny obaw,że będzie beznadziejnie.Jest tak samo zadowolony jak ja i z bólem serca będzie wyjażdżał.Mam nadzieję że sam tu zajrzy i opisze swoje wrażenia.Pozdrawiam
nina251
Na forum od: 25 sty 2010 13:37

Post autor: nina251 »

Witam serdecznie ;) przeczytałam cały temat, troszke mam obawy co do tego ośrodka, jak wszyscy :lol:
Nie bede zadawać chyba więcej pytań bo wszystko chyba zostało już napisane ale bardzo bym chciała zobaczyć jakieś zdjęcia z tego ośrodka.

Jeżeli macie jakies zdjecia którymi możecie sie podzielić ze mną to prosiła bym o wysłanie mi ich na mój adres: [email]
Szukałam zdjąc ośrodka w sieci ale niestety nic nie znalazłam, może żle szukałam. A może niema ;)

Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy 8-) 8-)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:27 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
ODPOWIEDZ