Max pisze: 05 kwie 2018 13:27
Darek,jaki wg Ciebie procent kobiet leci na sex w sanatorium? Właśnie spieram się z pewną kobietą,ona twierdzi że bajki opowiadam,jako gawędziarz erotoman
Drogi Maxie
Nie wiem
Nie bylem
Nie widziałem
Obiło mi się o uszy ,że pewien Pan Atrakcyjny bo przyjechał i stał pod samym wejściem do sanatorium poczciwym Polonezem Atu Plus w dieslu w roku 2000 na kanapach pod stołówką w Kołobrzeskim Kombatancie twierdził ,że nie ma kobiety ,która by Mu się oparła.
Play Boy
Vis a vis mojego pokoiku na chyba 5 piętrze mieszkały dwie Godne Zainteresowania Panie w Moim przedziale wiekowym czytaj peselu.
Grzecznościowo podczas wychodzenia na posiłki była wymian uprzejmości..po kilku dniach po kolacji gdy wybierałem się na tzw wieczorny obchód czytaj piwo w Sanie na wysokich stołkach usłyszałem pukanie do drzwi....
Otwarłem i drzwiach Obie z uśmiechem wchodzą ..Matko i Córko Dwie a ja sam co Ja powiem Mojemu wielebnemu
Nie miały złych zamiarów ..miały butelkę wina i Brak im było korkociągu plus ew osoby do otwarcia.
Oczywiście zachowałem się godnie i prócz tej pierwszej otwarłem drugą a trzecią dokończyliśmy wraz z mym współspaczem.
Rozmowy oczywiście o ŻYCIU.
Jedna zadała mi dziwne Pytanie Dlaczego mimo ,że Młodszym i wg Pani Atrakcyjniejszy nie próbuje ...
wyjawiłem tajemnicę ,rzem innej posłudze
Oczywiście nie omieszkały zadać pytanie kim jest ów Gentelmen z Poloneza obnoszący się tak swym ówczesnym doczesnym Bogactwem.
Postanowilem jako stary już w tamtych czasach Intrygant zagrać Vabank
Panie były less Od lat spędzały duzo czasu razem tak były atrakcyjne
Ja mialem lody przełamane bo umiałem zaspokoic i otworzyć butelkę wina
Otóz następnego dnia dorwałem Tego Don Juana i mimochodem gdy obie Panie przechodziły przez bazę zabiegową postanowiłem za żartować twierdzeniem ,że Pojąc Jedną z Nich to tak jak Wygrać los na Loterii.
Pan ostentacyjnie stwierdził ,że ma plan na dzień dzisiejszy na tzw..wyjście w miasto z Panią bądź z Paniami
Założyłem się,że wchodzę w ten układ.
Kolega przyjął zakład.
Wieczór Kawiarnia Węgiel Brunatny-Obecnie Verano
przy stoliku siedzą trzy Panie bo jeszcze pojawila się ..koleżanka od stolika i jak gdyby 4 miejsce było wolne to delikatnie wbijam
Matko przetańcowałem- choć nie umię tańczych tych 2/3 czy 5/7 cały wieczór z Trzema kobietami i od tego dnia codziennie duży % Wolnych Pań z Kombatanta mnie pozdrawiało i zapraszało na tańce
Nawet rezerwowały Stoliki
a ow Pan przegrał bo prawie codziennie owe dwie Panie wpadały na butelkę wina do mnie do Pokoju a współspacz Dorobił niezłą Historię .
Pan postąpił Honorowo w ostatnim dniu przyszedł do mego Pokoju z Butelka wiskacza i musiałem w Towarzystwie Mych Koleżanek spożyć
TAK DROGI MAXIE jest to PRAWDA mogę poświadczyć