NFZ Kujawsko - Pomorski
-
Andrzej111
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2012 22:36
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 8
NFZ Kujawsko - Pomorski
- halynka71
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 29 maja 2013 21:37
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: NFZ Kujawsko - Pomorski
Mój pracodawca też kręcił nosem,że wypadło to u mnie w sam środek urlopowania. No ale jak my ludzie pracujący możemy negocjować wyjazd z NFZ. No jak ?
-
Andrzej111

Raczej nie podjadę, bo to ok. 60 km i mój rower nie ma takiego zasięgu. Czekam zatem na odpowiedzi od osób z Kujawsko- Pomorskiego NFZ.halynka71 pisze:Może podjedź do NFZ tu i popytaj o zwroty.
Mój pracodawca też kręcił nosem,że wypadło to u mnie w sam środek urlopowania. No ale jak my ludzie pracujący możemy negocjować wyjazd z NFZ. No jak ?
-
astrid

- Na forum od: 25 lut 2013 11:38
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
Witaj AndrzejuAndrzej111 pisze:Mam aktualnie numer 4790 - reumatologia. Czy ktoś z obecnych na Forum może mi powiedzieć jaki aktualnie numer w moim Kujawsko - Pomorskim NFZ dostaje przydział? Pracodawca naciska mnie abym zaplanował urlop, a ja nie wiem co mam mu odpowiedzieć.
Spróbuj zadzwonić...i zapytaj w jakim nastroju jest pani udzielająca informacji.Jeśli w dobrym to udzieli Ci wyczerpujących...a może i coś wyszpera ze zwrotów w kierunku południowym.Trzymam kciuki,pozdrawiam
-
Andrzej111

-
astrid

- Na forum od: 25 lut 2013 11:38
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
Rozumiem Twoje rozgoryczenie...niestety przydział skierowania do sanatorium to wielka loteria- nie ugadniesz terminu ani miejsca (są czasem wyjątki).Trzymałam mocno kciuki za termin wrześniowy,ale jak widać niewiele to pomogło.Czy jedziesz w to samo miejsce?A co zrobisz jak dostaniesz niedługo skierowanie?Dlaczego są takie kłopoty ze zwrotami?Może spróbuj ponownie.Pozdrawiam serdecznie
-
Andrzej111

Widzę, że jesteś tu częstym gościem
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07