Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
graziag pisze: 09 lut 2018 17:16
Witam ponownie czy ktoś w tym terminie wybiera się do Ustronia ? Chętnie poznam osoby które chciały by zemna trochę po pisać i poznać się jeszcze przed wyjazdem żeby stres trochę zniknął bo to mój pierwszy taki wyjazd pozdrawiam
graziag Daniel czeka na Ciebie .Basen jest super do ćwiczeń , pływanie nie koniecznie chyba , że po 18 w środy i piątki w 3 osoby mogą troszkę popływać. Zabiegi całkiem całkiem . Zabierz ze sobą internet bo tutaj raczej go nie uświadczysz. Nie zapomnij o szlafroku , na pewno się przyda. Albo do jacuzzi z solanką lub na basen.
W głównym korytarzu na 2 piętrze pokoje nie remontowane. Ale większość na poziomie jeśli po remoncie.
Maryann wstrzymam się zrobię to po przyjeździe (uszkodzona klawiatura i w zasadzie brak Wi - FI ). Dla informacji obsługa ukraińska . .Basen ok .Rehabilitanci również . Niestety repeta nie możliwa do zrealizowania dla tych którym brakuje co nie co. .Mam nadzieje , że ci co zaczynają pobyt w Danielu od 8 kwietnia odezwa się na forum. Pozdrawiam serdecznie sztaniego wkrótce się zobaczymy.
dziękuję Sergio za cenne informacje , pływać to ja raczej nie lubię, chyba że mi zlecą takie zabiegi
A jeśli chodzi o pokoje to gdy dzwoniłam do Daniela to pani mówiła ze wszystkie są wyremontowane , to ktoś tu nie mówi prawdy
graziag z autopsji - sam dostałem pokój wyposażony w stylu późnego Gomułki dlatego piszę jak jest. :)Napisałem ci na priv możesz skonfrontować to z rzeczywistością i dowiedzieć się kto tu nie mówi prawdy. Basen przeznaczony do zabiegów i dostaje go 90% klientów Daniela , sądzę , że Ty go na pewno dostaniesz ,ale decyzja co do tego co masz zabrać i tak należy do Ciebie. Zrobisz jak uważasz -Twój wybór. Miłego pobytu.