Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zdania są podzielone i to bardzo ale baza zabiegowa raczej ok, wyżywienie też, potencjalne minusy to odosobnienie - czyli daleko do wszystkiego jeszcze rok 2 lata temu po zrzucie 30 zł codziennie zapewniano jakieś "atrakcje", ale oczywiście wszystko zależy od tego kogo spotkasz,spotkamy wystarczy pozytywne nastawienie i musi się wszystko udać, pozdrawiam i do zobaczenia
No ciekawe jak to będzie kiepski dojazd jak w moim przypadku i chyba zadzwonię w poniedziałek do ZUS i zapytam czzy gdzieś bliżej mi nie dadzą bo tam to ja muszę jechać ok 10h z przesiadkami porażka. a samochodem nie wybieram się sama tyle kilometrów zasnąć można ...
Właśnie wróciłem z ORW Gościm byłem tam z prewencji zus od18 03 do 10 04 2018 i chciałbym dać bardzo dobrą radę tym co dostali tam skierowanie żeby w miarę możliwości prosili o zmianę tego niby sanatorium.
Baza zabiegowa jest bardzo słaba ,baza noclegowa przypomina hotel robotniczy,pozarywane materace w łóżkach miała większość kuracjuszu,trzeba było podkładac koc żebu można było na tym spać.Jedzenie bardzo milimalistyczne i słabe jakościowo .Do jakiegokolwiek sklepu jest 3 km i trzeba sie tam jakoś dostać żeby nie umrzeć z głodu.A na koniec pocieszające jest to jak jest ktoś osobą lubiącą imprezować do rana i pić alkohol to tu jest jego miejsce,niema tam pod tym względem żadnych kontroli ani
obchodów lekarskich czy pielęgnarskich. Jedyny na ośrodku bufet czy kawiarnia w alkohol jest bardzo dobrze zaopatrzony i tylko w to
Na koniec niech nikogo nie zmyli to że jak ośrodek jest w lesie to jest cisza i spokój imprezy i latanie pijanego towarzystwa po korytarzach odbywają sie codziennie do rana.
byłam tam w 2013r i bylo tak jak opisuje tadeusz60
juz kiedys pisałam NIGDy więcej do Goscimia
Jedno co mi sie nie zgadza to jedzenie - 5 lat temu bylo bardzo dobre