Na początek u mnie święta w domu ale w pierwszy weekend po wypadamy do Dusznik Zdroju , świetne miejsce połażenie, tańce i odpoczynek
Wypady,weekendy,urlopy,wycieczki
-
Gość
Wypady,weekendy,urlopy,wycieczki
Na początek u mnie święta w domu ale w pierwszy weekend po wypadamy do Dusznik Zdroju , świetne miejsce połażenie, tańce i odpoczynek
-
forumowicz
Re: Wypady,weekendy,urlopy,wycieczki
- Yaga
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 lut 2015 14:59
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 2 razy
-
Gość
-
Gość
-
Gość
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
W pobliżu polecam Ogrody Hortulus w Dobrzycy. Wspaniałe dwa ogrody, piekne o każdej potrze roku, bardzo atrakcyjne.
na długie weekendy 3-4 dniowe jedziemy dalej - bo zawsze gdzieś jest coś.
Jak mamy przynajmniej tydzień jedziemy w góry bo podróż zbyt daleka na krótki weekend. Wybieramy Duszniki albo Góry Opawskie albo cos innego.
Bogutka
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Byłam i polecam serdecznie...pozdrawiam GośkaW pobliżu polecam Ogrody Hortulus w Dobrzycy.
Mogę cały dzień przelazić cudnymi uliczkami Krakowa ...Torunia ..albo łazić po pałacykach czy zameczkach
- smuga
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 sty 2017 21:57
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Yaga pisze: 25 mar 2018 19:06 Witam wszystkich serdecznie.Na krótki pobyt często wyjezdzam do Kazimierza Dolnego nad Wisłą .Urokliwe miasteczko jest gdzie pochodzić np.ruiny zamku lub góra Trzech Krzyży lub jak kto woli popłynąć statkiem do Janowca gdzie również są ruiny zamku .W Kazimierzu jest pełno klimatycznych kawiarenek i restauracji.Lubię to miasteczko chociaz w wolne dni jest zawsze cięzko znalesc parking ,poprostu trzeba byc rano
. Jak się znudzi Kazimierz to można w tym samym dniu skoczyć do urokliwego Nałęczowa.pozdrawiam
![]()