test

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: test

Post autor: forumowicz »

medi pisze: 07 kwie 2018 13:48 Ludzie wyście na temat tych łowów to kompletnie powariowali :evil: :evil: :evil: :evil: Ja jestem typem gaduły ,lubię sobie pogawędzić z obcymi ludźmi. Czy mam za każdym razem gdy otworzę usta zastanawiać się czy delikwent przypadkiem nie poczuł się przeze mnie podrywany ? A może powinnam strzelać oczyma na boki czy zza winkla nie wyskoczy zazdrosna ,rozjuszona małżonka i zacznie mnie odsądzać od czci i wiary tylko dlatego że ucięłam sobie pogawędkę z jej mężem :?: :shock: :shock: :shock: Sanatorium to nie Sodoma i Gomora :evil: :evil: :evil: ,siedlisko zła wszelkiego :P :P :P
zeby nie popadac ze skrajnosci w skrajnosc , czym innym medi jest rozmowa o zabiegach , pogodzie , opowiadanie kawałów itp..... a czym innym nachalne , niedwuznaczne teksty napalonych kobitek :P niby przypadkowe zetkniecie dłoni , wpatrzenie tylko w jeden obiekt zainteresowania , qrwiki w oczach :P
czy sanatorium to siedlisko zła :?: :mrgreen: moim zdaniem nie - złem byłoby gdyby ktoś zgwałcił , pobił .. a sex dobrowolny , nie jest złem , jest przyjemnością dla obu stron :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ale macie bujną wyobraźnię :P :P :P :P
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2017 19:57
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Magdala39 »

Uwierz że nie.. byłam parę razy prywatnie w Ciechocinku.. tyle widziałam, że czasem wstyd było że jestem też kobietą.. no i określenie "kurwacjuszki " też nie wzięło się ot tak sobie
forumowicz

W Ciechocinku wiadomo o co chodzi, kobiety są otwarte na wszelkie dobro
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W innych miejscach jest podobnie.. może ciut mniej to widać ale nic innego się nie dzieje
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

A Wy oczywiście "Obserwatore romano" ,Święte ,nietknięte i oburzone do żywego amoralnym zachowaniem innych kobiet .Wrrr ...odechciewa się tu wchodzić :evil: :evil: :evil: :evil:
Mój mąż już po raz trzeci odesłał skierowanie z ZUSu do sanatorium ,powinnam się wobec tego cieszyć ?Byłam widziałam co się dzieje w sanatorium i ...bardzo bym się cieszyła jakby w końcu pojechał . Moja koleżanka prawie chodzić nie może ,ale ...mąż jej się cieszy bo nie zmienili jej terminu tylko odrzucili .To wszystko przez takie wypisywane przez Was bzdury. :evil: :evil: :evil: Wygląda na to że kobiety z natury są niemoralne i tylko czekają na okazję by sobie pofolgować .Puknijcie się w czoło i to najlepiej od razu młotkiem :evil: :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie.. my też korzystamy z czego chcemy i możemy .. niekoniecznie narzucając się
forumowicz

nie potrzeba byc obserwatorem , wystarczy nie być slepym , :lol: :lol:
robia to tak bez skępowania , ze az facetów to krepuje :shock:

siedzi facet na korytarzu zabiegówki , podchodzi jakies chuchro wymalowane jak czarownica , miejsca obok wolne , ale nie - ona przykuca naprzeciw faceta i trajkocze do niego . niby to dla utrzymania równowagi , chwyta sie jego kolan i wpatrzona w niego jak w obraz .
uważasz medi , ze to zwyczajne zachowanie :?: Ty tak się zachowujesz :?: sądzę , ze nie
pozartowac , porozmawiac , a przychrzaniac sie nachalnie do faceta , to dwie rózne sprawy :P
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,niestety Medi ale masz rację-pisze się niestworzone rzeczy o zachowaniach kuracjuszy na turnusach i tym samym wyrabia fałszywe i zakłamane zdanie-ja jakoś przy tylu pobytach nie spotkałem nachalnych kobiet,ani innych niemoralnych zachowań-nie wiem czy mam się cieszyć-czy smucić-tyle atrakcji mnie ominęło :roll: a może jestem nie atrakcyjny,albo ślepy i głuchy :roll: Pozdrawiam,co do tytułu-to test przechodzi się przez całe życie jak się jest w jakimś związku i nie potrzebny jest na to pobyt w sanatorium :!:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Medi poszła po bandzie,a ja powiem krótko .Wstydzcie się panie .Panom mogę się nie dziwić.Wystawiacie piękne laurki kobietom.Stado modliszek a nie kuracjuszek przebywa w sanatoryjnych domach rozpusty.Pisząc to piszecie o sobie. Bo tak samo możecie zostać ocenione kiedy zamienicie dwa zdania z mężem kuracjuszki,pokarzecie perlisty uśmiech,czy założycie sexowne szpileczki.Owszem zdarzają się osoby szukające drugiej połówki,zdrady,przygody ale piszac w ten sposób przedstawiacie to jako regułę.Przez wiele lat zawodowo przebywalam w takich obiektach i bardzo wiele widziałam.Nigdy nie odważyłam się kogoś w ten sposób oceniać.Jeżeli ktoś ma pewnego rodzaju inklinacje to bedzie je miał bez względu na miejsce i okoliczności.Zawsze wyjeżdżam sama,mojego męża wolami nikt z domu nie wyciągnie.Żadne testy mi nie są potrzebne.Jak mi nie będzie po drodze ,powiem BAY.Jak pojedzie i wybierze inną czy innego to co na siłę zatrzymać?.Nic na siłę.Jako ciekawostkę dodam że moja dobra znajoma poznała pana w sklepie.Obydwoje majac za sobą ponad 30 letnie udane staże małżeńskie ,rozwiedli się a następnie pobrali.Jeżdżą osobno do sanatorium.
ODPOWIEDZ