Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeżeli mogę zaapelować do debiutujących w wyjeździe sanatoryjnym, nie bójcie się!w sanatorium jak w życiu, jest naprawdę fajnie,można odpocząć, fajnie się zabawić, podleczyć,poznać ciekawych ludzi,kurorty są piękne, żony puszczajcie mężów,a mężowie swoje żony!
Basta,basta,bo nam Max z dumy pęknie .Wracając do tematu.Jeżeli mój małżonek próbował mnie testować,to bym mu podziękowała i żegnaj powiedziała.Jak jest w życiu każdy wie ale zaufanie to podstawa i nic na siłę.
medi pisze: 07 kwie 2018 13:48
Ludzie wyście na temat tych łowów to kompletnie powariowali Ja jestem typem gaduły ,lubię sobie pogawędzić z obcymi ludźmi. Czy mam za każdym razem gdy otworzę usta zastanawiać się czy delikwent przypadkiem nie poczuł się przeze mnie podrywany ? A może powinnam strzelać oczyma na boki czy zza winkla nie wyskoczy zazdrosna ,rozjuszona małżonka i zacznie mnie odsądzać od czci i wiary tylko dlatego że ucięłam sobie pogawędkę z jej mężem :s hock: Sanatorium to nie Sodoma i Gomora ,siedlisko zła wszelkiego
Medi....spoko...ja też jestem gadułą.uwielbiam ludzi wszystkich.Zawsze poznaję mnóstwo fajnych ludzi z ktorymi spędzam wesoło czas.Ale niestety bywają również bardzo wyraźne propozycje spędzania razem czasu w inny sposób. Zastanawiają mnie te osoby.W jak otwarty i bezpardonowy sposób idą do celu.Smutnym jest to.że w tym w dużym stopniu wyspecjalizowały się w tym kobiety.Nawet potrafią walczyć dwie o cudzego męża. O zgrozo!!!Traktują to jako dodatkowy zabieg w pakiecie.Babski boks a wygrana to puchar pełny ludzkiego nieszczęścia. Faceci nie muszą się mocno wysilać. Jak ta odmówi to inna zaproponuje....Nie jest to normą.Ale zawsze kilka takich osób na turnusie znajdzie się co nie widzi w tym nic złego. Ot....było. ...minęło. ...a u kogoś życie załamało się.
Porozmawiaj Medi z kimś. kto w takich miejscach pracuje.Oni są swiadkami moralności kuracjuszy.Włos się jeży na głowie.
Pozdrawiam...
Gdy byłem w Krynicy to nie widziałem porządnej damy w spódnicy. Rozpusta. A pewna pani nawet powiedziała; szturmem panowie -zdobywajcie mnie.
Dobry artykuł o tym jest we WPROST. Normalnie Sodoma i Gomora.
sodomia i gomoria
Jak pojadę teraz na turnus to się skupię na swojej rehabilitacji i znowu nic nie zaobserwuje . Znowu mnie wszystko ominie
To będzie kolejny nudny turnus na szczęście