test

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: test

Post autor: forumowicz »

Jeżeli mogę zaapelować do debiutujących w wyjeździe sanatoryjnym, nie bójcie się!w sanatorium jak w życiu, jest naprawdę fajnie,można odpocząć, fajnie się zabawić, podleczyć,poznać ciekawych ludzi,kurorty są piękne, żony puszczajcie mężów,a mężowie swoje żony!
forumowicz

To jest normalne życie codzienne Max. Takie rzeczy dzieją się w społeczeństwie wśród nas. Nietylko w sanatorium. Masz rację. Dobrze powiedziane
forumowicz

Każdy tutaj pisze swoje spostrzeżenia z pobytu,i powiem tak, każdy ma trochę racji!!
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Basta,basta,bo nam Max z dumy pęknie :lol: :lol: .Wracając do tematu.Jeżeli mój małżonek próbował mnie testować,to bym mu podziękowała i żegnaj powiedziała.Jak jest w życiu każdy wie ale zaufanie to podstawa i nic na siłę.
forumowicz

https://youtu.be/83WTmMN5OJU
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Serenada »

medi pisze: 07 kwie 2018 13:48 Ludzie wyście na temat tych łowów to kompletnie powariowali :evil: :evil: :evil: :evil: Ja jestem typem gaduły ,lubię sobie pogawędzić z obcymi ludźmi. Czy mam za każdym razem gdy otworzę usta zastanawiać się czy delikwent przypadkiem nie poczuł się przeze mnie podrywany ? A może powinnam strzelać oczyma na boki czy zza winkla nie wyskoczy zazdrosna ,rozjuszona małżonka i zacznie mnie odsądzać od czci i wiary tylko dlatego że ucięłam sobie pogawędkę z jej mężem :?: :shock: :shock: :s :D hock: Sanatorium to nie Sodoma i Gomora :evil: :evil: :evil: ,siedlisko zła wszelkiego :P :P :P
Medi....spoko...ja też jestem gadułą.uwielbiam ludzi wszystkich.Zawsze poznaję mnóstwo fajnych ludzi z ktorymi spędzam wesoło czas.Ale niestety bywają również bardzo wyraźne propozycje spędzania razem czasu w inny sposób. :oops: Zastanawiają mnie te osoby.W jak otwarty i bezpardonowy sposób idą do celu.Smutnym jest to.że w tym w dużym stopniu wyspecjalizowały się w tym kobiety.Nawet potrafią walczyć dwie o cudzego męża. O zgrozo!!!Traktują to jako dodatkowy zabieg w pakiecie.Babski boks a wygrana to puchar pełny ludzkiego nieszczęścia. Faceci nie muszą się mocno wysilać. Jak ta odmówi to inna zaproponuje....Nie jest to normą.Ale zawsze kilka takich osób na turnusie znajdzie się co nie widzi w tym nic złego. Ot....było. ...minęło. ...a u kogoś życie załamało się.
Porozmawiaj Medi z kimś. kto w takich miejscach pracuje.Oni są swiadkami moralności kuracjuszy.Włos się jeży na głowie.
Pozdrawiam... :D
forumowicz

Gdy byłem w Krynicy to nie widziałem porządnej damy w spódnicy. Rozpusta. A pewna pani nawet powiedziała; szturmem panowie -zdobywajcie mnie.
Dobry artykuł o tym jest we WPROST. Normalnie Sodoma i Gomora.

https://www.wprost.pl/tygodnik/390313/Milosc-w-uzdrowisku.html
forumowicz

:o sodomia i gomoria :lol:
Jak pojadę teraz na turnus to się skupię na swojej rehabilitacji i znowu nic nie zaobserwuje . Znowu mnie wszystko ominie ;)
To będzie kolejny nudny turnus :lol: na szczęście :kwiat:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Czy nudny to się okaże .... po turnusie.... wyrzekała się żaba błota... :P :P :lol: :lol: :mrgreen:
forumowicz

Będę pakować 🏋️‍♀️💪 :mrgreen:
ODPOWIEDZ