Wypady,weekendy,urlopy,wycieczki

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Wypady,weekendy,urlopy,wycieczki

Post autor: Gość »

smuga pisze: 06 kwie 2018 23:40
Yaga pisze: 25 mar 2018 19:06 Witam wszystkich serdecznie :) .Na krótki pobyt często wyjezdzam do Kazimierza Dolnego nad Wisłą .Urokliwe miasteczko jest gdzie pochodzić np.ruiny zamku lub góra Trzech Krzyży lub jak kto woli popłynąć statkiem do Janowca gdzie również są ruiny zamku .W Kazimierzu jest pełno klimatycznych kawiarenek i restauracji.Lubię to miasteczko chociaz w wolne dni jest zawsze cięzko znalesc parking ,poprostu trzeba byc rano :D . Jak się znudzi Kazimierz to można w tym samym dniu skoczyć do urokliwego Nałęczowa.pozdrawiam :)
;) za chwil kilka wypiję kawkę w jednej z tych urokliwych kawiarenek :D
Witaj Smuga . I to jest to co mam czas od czasu potrzeba, nieprawdaż. :?: Miłych wrażeń, odpoczynku i smakowitej kawki. :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Smużka tak blisko mnie jesteś...
Awatar użytkownika
smuga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2017 21:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: smuga »

Felicjo :serce: :serce: za chwil kilka będę w K -D :D teraz buszuję weekendowo Ustroń :D :D z naszą E :serce: :kwiat: Buziaki przesyłamy :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Beze mnie? To się nie godzi. :D
Hura jest szansa na spotkanie :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry :kwiat: piękne miejscówki oferujecie na wschodzie, natomiast Ja polecam zachodnie klimaty Łagów Lubuski lub Lubniewice, czyste zarybione jeziora w otoczeniu lasów, Miejsca w sam raz na wypady weekendowe .Oferują liczne atrakcje, noclegi ,restauracje, rowery wodne, kajaki.Zachęcam do odwiedzenia tych miejsc. Pozdrawiam :serce:
forumowicz

A ja ciesząc się z tak cudownej pogody stwierdziłam, że wszędzie jest pięknie..nawet na obrzeżach naszego osiedla. Zatem zamierzam wchłonąć aurę pogodową tuż tuż. 😉
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 44 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

To podobnie jak ja, wychodzę na taras i chłonę całą sobą tą cudowną wiosnę. :D
Leżaczek, piękne słoneczko, śpiew ptaków, czegóż trzeba więcej.....
Nawiązując do tematu to czekam do 15 kwietnia, na otwarcie arboretum w Wojsławicach.
Gorąco polecam miłośnikom ogrodów. Zwłaszcza w maju. :kwiat: :kwiat:
forumowicz

W każdy weekend majowy odwiedzam arboretum ale w Kórniku koło Poznania, w tym czasie kwitną moje ulubione magnolie :kwiat: Pozdrawiam :kwiat:
Gość

peonia1959 pisze: 08 kwie 2018 09:45 Dzień dobry :kwiat: piękne miejscówki oferujecie na wschodzie, natomiast Ja polecam zachodnie klimaty Łagów Lubuski lub Lubniewice, czyste zarybione jeziora w otoczeniu lasów, Miejsca w sam raz na wypady weekendowe .Oferują liczne atrakcje, noclegi ,restauracje, rowery wodne, kajaki.Zachęcam do odwiedzenia tych miejsc. Pozdrawiam :serce:
Lubuskie to piękne miejsce lasy, jeziora, grzyby, ryby, sporo ośrodków wczasowych , warto tam wyskoczyć. Chyba ten region nie jest jeszcze doceniany przez Polaków. ;)
Gość

Witam wszystkich, właśnie wróciłem z weekendu w Dusznikach , wprawdzie wiosny jeszcze tam nie widać chociaż krokusów sporo ale świetna pogoda poprawiła wszystkim humory , oczywiście w Zieleńcu jeszcze jeździ się nartach. Może ktoś z Was dostanie sanatorium w Dusznikach -Zdroju :?: kto to może wiedzieć ??? :D :D :D
ODPOWIEDZ